Lucia

20131213-181610.jpg

Sötnötter på dagens Luciafirande på förskolan. Härlig trio! ❤️

Nu ska vi gå på vårt första julbord för i år!

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
sofia208
10 years ago

Söta nissar 🙂

Hoppas ni får en härlig kväll och att maten smakar! Själv brukar jag längta som en tok till julmaten för att sedan knappt äta någonting utav utbudet 🙂 Måste vara allt runtikring som jag ser fram så mycket emot.

Ha det fint!
Kramar

Caroline
Caroline
10 years ago

Måste bara skicka ett litet tips… Jag hade precis som du i somras. Fick ont i magen, högt upp i magen och lite åt vänster. Det brände, ilade och strålade. Jag började äta Omeprazol men det hjälpte ingenting och det magonda bara fortsatte. Läkare hittade inga fel och röntgen visade ingenting. Efter ett tag gick jag till kiropraktorn för jag hade lite problem med ryggen också. Då visade det sig att det onda i magen kom från ryggen. Jag hade massor av låsningar i ryggen och när det släppte så gick det över i magen 🙂

Nästa inlägg

Saffrans-scones

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x