Julklappshandling och stretch av sömn

Piuuuh!

Tillbaka efter en tur till Erikslund. Vi var där och handlade de sista julklapparna. Så vet ni, JAG ÄR KLAR! Wieeeeee!!!! Bara en klapp kvar som jag vet vad jag ska köpa redan. Så skönt!!! 🙂

20131215-162747.jpg

Erikslund var KNÖK! Våra telefoner funkade inte där inne av all trafik som var. Det var i alla fall vad Tony sa, han jobbar ju med telefoner så han borde veta vad han pratar om. 😉

20131215-163007.jpg

Hur söta? Renar på rad med värsta fina släden bak.

20131215-163118.jpg

20131215-163125.jpg

Lekplatsen som vi ALLTID får stanna vid. Jag tror helt ärligt att Milo åkte rutschkanan sisådär en 147 ggr, å då överdriver jag inte alls. Hur kan man tycka att det är så kul liksom? Jag minns ju inte det där riktigt… jag minns en grej. Vi hade en rutschkana med tre bulor liksom. På vintern flög man som en vante i denna rutschkana och så landade man stenhårt på svanskotan efter varje gupp. Men KUL var det minns jag. Ser ut som Tony typ står och håller i sig. 🙂

20131215-171917.jpg

2 trötta föräldrar på julshopping.

Apropå Tony. Någon nämnde att det nu syns att han tappat vikt. Stämmer bra det. Han har hållit på i 2 månader nu och gått ner 12 kg. Han är som en maskin. Cyklar minst 40 min i ett jäkla tempo på motionscykeln 5 dgr i veckan och så kör han LCHF. Den metoden funkar super på honom på alla sätt. Han mår så mycket bättre med allt. Tänk vad olika det kan vara? Jag mådde inte alls bra av LCHF. Gick inte ner i vikt heller. Så konstigt det där. Jag är så stolt över honom. Vilken prestation. Han vill gå ner 10 kg till, sen är han nöjd. Tänk, jag har gått ner 8 kg sen i maj. Vad olika det kan vara alltså. Men som sagt, jag har inte brådis och jag är kvinna. Så är det. Men jag e in’t bitter! 😉 Kolla in min man!

20131215-172025.jpg

WOW VA??? Jag är jättestolt över honom, mer målmedveten människa får man faktiskt leta efter. Dessutom är det härligt att vara två som tänker på mat och motion så man inte är hurtbullen ensam. 🙂

20131215-173402.jpg

Lugnet lägger sig. Jag ser i kors av trötthet. Vill gå och sova men projekt stretcha sömn har startat ju. Ska sitta så obehagligt jag kan så jag håller mig vaken till minst kl 21.Sen har jag tillåtit mig själv att gå och sova. Hoppas att jag får ihop lite sömn. Imorn sen ska jag vara vaken till 22. Har ingen betydelse för hur lite jag sovit inatt då utan ”i stick to the plan” såatteeeesäga. Kanske orkar jag vara vaken till 11 mitt i veckan?? 🙂 🙂 🙂 Svindlande! 😉 😉 😉

0
Subscribe
Notify of
guest

6 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
fatima
fatima
10 years ago

God kväll!!
Har en lite fråga.. Skjortan din man har på bilden ”efter” var har ni köpt den?? Skit snygg skulle passa min man( en bra julklapp ) mvh Fatima

Niiinis
Reply to  fatima
10 years ago

Hej!

Ja den är jättefin! Den är köpt på
Dressman. Vet inte om den finns kvar, tror jag köpte den förra året. Hoppas du hittar.

Kram

fatima
fatima
Reply to  Niiinis
10 years ago

Tack för ditt svar ,, och tack för en trevlig blogg.. 🙂

KarroQ
KarroQ
10 years ago

Hallå du otroligt fina och härliga människa! Du har säkert fått massor av tips och råd, men jag skriver detta ändå 🙂 Jag har kört på 5:2 sen månadsskiftet aug-sep och har hittills tappat drygt 12 kg och detta utan att ha tränat nåt. Jag vill verkligen ha motion som en del i vardagen men jag får inte tiden att räcka till med 4 små barn och studier, men men. Just därför är jag ännu gladare att 5:2 har effekt på mig. Oavsett vad så är du otroligt vacker! 🙂

Evelina
10 years ago

Grymt bra jobbat av Tony (å dig!!)!!!! =)

agda
agda
10 years ago

kolla in min sångvideo men ha lågt ljud pga kvaliten:)

Nästa inlägg

Att få en lugn JUL!

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x