Fritt fram att rösta

Hörrni! Röstning här på min blogg, ja det har vi ju sett att det funkar GRYMT BRA! Tack vare er, och mitt charmiga sätt *host host* gjorde att juryn valde mig att vinna den däringa helt underbara sängen!

20131216-134719.jpg

Ska berätta hur det gått med sängen. BRA! Alltså, skit i att jag sover som en kratta. Det har ju med andra saker att göra. Men jag har inte alls samma problem med min nacke längre! Även om den behöver fixas med kiropraktik så småningom så är det liksom inte alls samma värk. Tony har inte haft ont i ryggen en endaste gång sen vi bytte. Min känns också bättre. FANTASTISKT VA?! 🙂 Vi är
SÅ glada för vår säng ska ni veta.

20131216-135036.jpg

Jag vill bara tipsa er om att det nu är fritt fram att rösta på en favvoblogg till passande kategori på HÄR! Tycker du att jag passar in där nånstans får du gärna rösta på mig såklart, ett tips är kategori personlig blogg *blink-blink*. 🙂 Annars kanske du har nån annan favvoblogg som du tycker ska få sig en liten utmärkelse så då röstar du på den. Vad du än gör så rösta för bövelen!

Såna här saker är lite kvitto på att ens bloggande duger. De människor som blir nominerade i såna här sammanhang får ett kvitto på att det är värt alla dessa inlägg man skriver även om vissa dagars bloggande kan kännas rööööööv. Så tror jag alla bloggare känner NÅGONGÅNG. Sen tycker jag det är skitkul när såna som inte brukar bli nominerade blir det.

Jaja….men nu vet du också att det är fritt fram att rösta i alla fall! ❤️

0
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Therese biagiotti
Therese biagiotti
10 years ago

Nu har jag röstat på dig! :)) ♡

Niiinis
Reply to  Therese biagiotti
10 years ago

Vad gulligt av dig! Tack! ❤️

Sari Eklund
Sari Eklund
10 years ago

Du har fått min röst. Lycka till. Kram Sassa

Niiinis
Reply to  Sari Eklund
10 years ago

Fina Sassa! Tack snälla du! ❤️:)

Nästa inlägg

Lugn lunch

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x