Lugn lunch

20131216-130428.jpg

Här har jag suttit och ätit en smörgås med en vän. Fiket Gredelin som jag ofta lyfter här på bloggen. Jag kan känna att det är ett härligt sätt och bara landa lite när man är där. Det är så lugnt och skönt på nåt sätt, ett avbräck i vardagen.

20131216-130744.jpg

Tröttmössa på fik! 🙂 Well, det var det. Mysigt var det. Lite jobb kvar, sen ska jag baka tror jag…(även om jag inte kan äta nåt av det). Men bakning är ju terapi! Älskar’t! Har gått ner ännu mer i vikt nu. Men nu äter jag magkosten helt och hållet och den innehåller typ ris & kyckling eller fisk. Havrevälling på morgnarna. Nån smörgås. Inget socker, inga godsaker what so ever. Det är en rätt tafflig kost men det är ju mat det med. 🙂 Känns som jag äter som en kossa typ. Samma sak och ett jefla idisslande. Men baka, det vill jag ändå. 🙂 Tur man har många och ge bort till. Ingen blir ju jätteledsen när man har med sig en påse. Sen är ju frysen himla bra också. Förhoppningsvis kommer en dag när jag kan moffla lite igen.

Vill du moffla, kolla mitt förra inlägg. Nomnomnomnom!!!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Vit choklad BROWNIES

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x