Godmorgon!

Godmorgon!

Ja hur gick då första natten av ”projekt vända dygnet”. Hmm, hur ska jag säga det? KÄÄÄPPRÄTT ÅT H-E!!! Jag lyckades hålla mig vaken till 19, sen stupade jag verkligen. Sittande. Tony kämpade en stund men tyckte så synd om mig till slut så han lät mig sova. Vaknade halv 12 och har vart vaken sen dess. Nu har vi i alla fall pratat ihop oss om hur vi ska vända detta nu. Jag vill prova utan sömntabletter först. Många har frågat om mina sömntabletter. Det är svaga tabletter som är lite lugnande men inte beroendeframkallande. Sen vi flyttade klockan har detta bara blivit värre och värre. Å nu när det är som absolut mörkast så är det som absolut jobbigast. Men men, nog om det!

20131216-075618.jpg

20131216-075623.jpg

Ja har suttit här och slagit in lite julklappar och fyllt på under granen. Idag ska jag först jobba hemifrån sen ska jag nog baka lite. Milo får vara hemma idag då han varit lite snuvig. Tony tar VAB då jag har några möten som måste avklaras idag. Alltså, imorgon är det en vecka kvar till jul! Är inte det helt galet!?! 🙂 Tiden har verkligen rusat fram under hela december.

Jag fick 2 julklappar av Tony redan igår och han fick en av mig! Vi har beslutat oss för att tillsammans handla julklappar till oss och handla något som vi båda behöver. Att köpa något bara för att köpa är för mig helt galet när det är vuxna som handlar till varann, ja överhuvudtaget faktiskt. Därför är detta ett bra sätt, för oss!

20131216-080827.jpg

20131216-080832.jpg

Det blev ett par nya skidbrallor, hjälm och goggles. Ja, till vi åker till Sälen på annandagen. Mina vita skidbrallor har blivit för stora, dessutom ser dom ut som jag gått miltals i lera med dom då dom blivit helt svarta nere i. Jag vet att jag ska få världens schystaste skidjacka av mamma & pappa i julklapp så jag är nog kittad och klar för vår kommande tripp. Hjälm är faktiskt nytt för mig i backen men jag har slagit i huvudet många ggr så nu var det dags att växa upp och skaffa en. Detta är en från Salomon. Skitskön och sådär mattsvart som jag tycker är snyggt. Man behöver inte ha mössa under då det är vadderat liksom. Den var nedsatt från 1000 kr till 699 kr. Sånt gillas också!

20131216-082210.jpg

Av mig fick Tony denna jackan. Den är
Mörkgrå med orangea detaljer. Vi gjorde också en god gärning samtidigt. Lämnar man in sin gamla jacka så får man 500 kr rabatt. Kläderna man lämnar in går till bättre behövande.

20131216-082423.jpg

Vilket bra initiativ av Stadium tyckte jag. Tony lämnade in sin gamla jacka och så fick vi rabatt. Så istället för en 1500 kroners jacka kostade den 1000kr samtidigt som vi vet att nån som behöver den gamla jackan bättre får den. ❤️

20131216-081348.jpg

Här är en som gillar och prova hjälmen och brillorna gång på gång. Så går han sådär coolt när han får på sig den och säger att han har motorcykelhjälm på sig. 🙂 Å så säger han att han är från ”bajslandet”. Knäppgök! 😉 Det är mycket bajs här hemma just nu. Passar ju bra när mamman i familjen tar bajsprover. Hahaha…..

20131216-081501.jpg

Här har vi två till knäppgökar som tycker om och prova. 😉

Nu ska jag få upp två tonåringar till skolan! Det är inte det lättaste ska jag säga er. Tur det snart är jullov, vi behöver det allihop, ifrån allt! 🙂 Senare idag ska du få skitgoda recept här på bloggen, sen hoppas jag kunna dra igång en tävling de närmaste dagarna! En skitbra tävling! 🙂

0
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Katarina
Katarina
10 years ago

Hej!
Skulle det inte hjälpa om du gick ut och promenerade tidigt på kvällen. Du får frisk luft, vaknar till och när du kommer hem så kan du ta tag i något som ligger och väntar. Ett tips som jag har provat och det funkar för mig.
GOD JUL!

Nästa inlägg

Julklappshandling och stretch av sömn

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x