Tidig morgon och 1000 frågor

20131218-054833.jpg
Godmorgon!

Här sitter jag vid mitt mysigaste bord här hemma, äter frukost och jobbar samtidigt. Har jobbat en stund redan. Det är 6 dagar kvar till julafton. Årets mysigaste dag om ni frågar mig. Jag var vaken till 21 igår, wieeeeee!!! 🙂 Sov till 03 med några uppvak, jag känner månens energi dessa fullmåne nätter. Dock så är jag nöjd, jag är (som det ser ut nu) på väg åt rätt håll.

20131218-060335.jpg

Nu fick jag sällskap här. Milos sömn är också under projekt och det har gått SKITBRA! Vi har hållit honom vaken på kvällen, Tony igår då eftersom jag låg dreglande och sov. Han somnar nu mellan 19.30-20.00 och sover till 05.30-06.00. Alltså, SOVMORGON! Tänk om jag och Milo kan bli lite mer normala nu? Vara vakna när andra människor också är det. 🙂 Ja, du kan undrar vad han gör på bilden? Han hittade en liten gren igår som han tycker ser ut som en pickadoll. Det är mycket skjuta just nu…. Huj, jag som inte gillar det, men vafasen gör man då? Utvecklas gör dom ju vare sig man vill eller inte. Jag ser gärna att han leker med bilar till han flyttar hemifrån. 😉

20131218-060921.jpg

Detta är årets julmusik för min del. Jag älskar hans röst som är som gjord för att sjunga just julmusik. Denna kommer spelas mycket nu under julen kan jag lova.

Hepp, nu har Milo ”ställa 1000 frågor stund” så jag måste sluta skriva till dig! Det är allt från vilka djur som har kött på kroppen och om det finns dinosaurier i djungeln och om allt kött man har på kroppen ramlar ner på marken när man dör. Det är så mycket frågor och funderingar i en femårings huvud alltså. 🙂

Senare ska du få bilder från syrrans kalas. Hörs igen om en liten stund. ❤️ Hoppas du får en fin dag!

0
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
linda nilsson
linda nilsson
10 years ago

Vilken mysig morgon ni har 🙂 Och vad härligt att det är påväg åt rätt håll med sömnen för er båda! Vad det gäller frågorna känns det som det kommer bli måååååånga frågor här framöver då 3,5-åringen redan börjat med ”ställa 1000 frågor per dag” :-O Ha en fin dag härliga du! Kram

Anu
Anu
10 years ago

Åh SKÖNT att sömngrejen börjar arta sig!
Och jag fnissar åt femåringens alla frågor – jag minns det där. Nu, när min stora är sju år, är det mer konstateranden som kommer ur hennes mun. Kanske med ett liiitet frågetecken på slutet för att kontrollera om det faktiskt ÄR så som Emma i hennes klass sagt att det är. Hälften av gångerna är det inte sant.
Jäkla skitungar alltså, tänk att det alltid ska finnas mini-besserwissrar som härjar och talar om, redan i ETTAN! Jag är ingen bra mamma tror jag, för jag skulle vilja lugga hälften av mitt barns klasskamrater emellanåt… Hur ska det då bli när de är äldre och alla intriger startar på allvar?
Ha en härlig onsdag! Kram!

vadharsarahbakat
10 years ago

Vad skönt att ni börjar få mer ”normala” sovtider. Själv har jag fått vända mina sömntimmar lite oxå. Varit så van vid att börja jobba 14 i flera år så van vid att kunna sova till 11-12 tiden utan alarm. Numer börjar jag istället jobba 10 så måste upp redan 8. En omställning för mig, men det har fungerat.

Nästa inlägg

Kaos hem!

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x