God Jul

image

Det är julaftonsmorgon. Jag vaknade vid femtiden och gick faktiskt upp direkt och påbörjade mina julsysslor.

image

image

Först slå in några julklappar, sen tända upp alla ljus här hemma. Inte långt efter mig hörde jag tassande ljud på övervåningen.

image

Någon var nyfiken på vad jultomten lämnat i julstrumpan?

image

Vi har ju en pojk som älskar att baka precis som sin mamma. Därför var det ju supertoppen att tomten kom med lite bakprylar denna morgon.

image

image

Så nu har vi bakat pajer, cupcakes och munkar på morgonkvisten. 🙂

HEPP, nu ska jag börja göra mig i ordning. Traditionsenligt väntar julmorgonsfika med min pappa och min syrra. Sen går vi en sväng på stan för att inhandla nåt kul. Sen åker vi till svärisarna och firar julafton under dagen, sen hem till mamma och pappa till kvällen.

Vill önska dig en riktigt GOD JUL, hoppas den blir så mysig som du önskar. Kärlek till dig fina bloggläsare och bloggvän! ♥♥♥

0
Subscribe
Notify of
guest

6 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Englamo2
Englamo2
10 years ago

Skickar dig en God Jul Kram och önskar en underbart fin och mysig julafton.

Lena
Lena
10 years ago

God Jul Nina! Här rasar släkten in vid 13.30 och jag sitter fortfarande i morgonrocken….som tur är har vi knytis så det känns ändå rätt lugnt. I morgon åker vi till Åre för några dagars skidåkning så jag ska hinna packa lite också 🙂 Ha en riktigt bra julhelg! Kram.

Marlene
10 years ago

God Jul!

Ewa
Ewa
10 years ago

God Jul på dig med Ninnis:) Önskar dig en lugn o fridfull Jul! Ps! Måste bara säga att din blogg är bland de bästa här på Femmme ska du veta! Du är så genuint ärlig och du skriver precis som livet är! Känner igen mig i mycket i det du skriver. Hoppas du mår bättre nu med magkatarren?! Du förgyller min vardag varje dag med allvar och skoj! Massor av Jul kramar från en trogen läsare;)

mamma till 3 och mormor till 10
mamma till 3 och mormor till 10
10 years ago

GOD JUL kära du som förgyller mina tidiga mornar.
Vaknar ALLTID 04.15………..
PEST…….javisst.

Kram från Trelleborg.

Nina
Nina
10 years ago

God jul! Önskar er en mysig dag!

Nästa inlägg

Slapp-mode!

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x