Godmorgon NYÅRSAFTON!

20131231-061252.jpg

Alla ljus tända redan….

….ja för här hemma har man varit vaken sen kl 03. Milo vaknade kl 05. Är ärligt talat rätt spyless på min dygnsrytm just nu. Well…inget att göra i en handvändning i alla fall.

TACK FÖR ALLA ERA STORYSAR! Jag har läst alla kommentarer här, sen har jag också fått mejl ifrån er. Kan inte säga att jag känner mig lugnare på något sätt, men jag blir lite glad eller vad man ska säga att fler gjort det och blivit hjälpta. Att det faktiskt kan vara värt att göra allt det där läskiga för chansen att kanske få hjälp med sina besvär. Jag kan knappt fantisera om att jag ska göra det ens, det känns verkligen så förfärligt så det är inte klokt. Usch, det känns som jag skjuter upp att ens tänka på det för det känns så hemskt. Aja, nog om det nu. Tack ALLA för ni delar med er. Jag är verkligen så tacksam för det och det hjälper mig oerhört mycket. ❤️

Hörrni!

Idag är det nyårsafton. Tony är krasslig och Kattis som vi skulle till på nyårskalas är sjuk så vi blir faktiskt hemmavid ikväll och bara tar det lugnt. Jag ska laga någon god ”magvänlig” middag till oss. Kommer troligen få ställa klockan till tolvslaget då jag varit vaken sen 3. Samma för Milo. 🙂 Känns helt konstigt att vi bara ska vara hemma lilla familjen, tror att det är första gången faktiskt, men samtidigt känns det skönt när ingen av oss är krya till 100 %.

Om du inte kikar in mer idag vill jag önska dig ett GOTT NYTT ÅR och en önskan om ett fantastiskt 2014. Här på bloggen kommer det vara full fart med de sista årsresumeerna i alla fall. Berätta! Vad ska du göra ikväll? Kör ni något traditionellt eller är det nytt som gäller? 🙂

 1. Åsa H skriver:

  Vad kul med din årskrönika, tänk vad tiden har gått fort, hela det här året har bara rusat förbi…

  Vi blir hemma med några vänner och äter räkor, bor man på västkusten så gör man 😉

  Tack för en härligt blogg och detta året, ses 2014 🙂

 2. Vi hade planer på att vara helt själva ikväll, men så ville Mickes lillebror med familj komma och se Avatar i 3D hos oss när dom fick höra att vi hade 3d-TV, så det blev spontant en sån kväll, med god middag och filmmys i soffhörnet.

  Jag hoppas att ni snart är friska och krya allihopa och ha en underbar familjekväll tillsammans.
  KRAM och Gott Nytt 2014 <3

 3. Gott Nytt År och tack för ett bra år med din blogg.
  Jag ska bara vara hemma ikväll , firar inte nyåret så och hunden min och dotterns hund gillar inte detta heller med alla onödiga smällare.
  Sticker kanske ner till mina föräldrar på en fika , pappa fyller år idag men genomförkyld. Vi fira honom i går då mina barn var hemma också.
  Dom ska iväg på vift idag så…*L*
  Så det blir bara lugnt och skönt………trevlig nyårskväll till er alla

 4. Mia skriver:

  Gott Nytt År Nina med Familj! Tack för bloggandet, det roligaste var din viktnedgång, du blev en riktig heting där i somras, så vill jag se ut sommar 2014 Kah!! Nu jädrar! Ska nog köra på Viktväktarna också, man tröttnar på allt annat och jag bor i England och det finns massor av VV-produkter här för bra pris!
  Jag är peppad – 20-25kg, yoga varje dag, promenad längs stranden och nyttig mat.

  Jag och mina tre söner ska fira nyår här med varandra i vår nya lya, och sonens tjej.
  Vi ska äta hummer, jag kommer dricka champagne och jädrar nu ska 2014 bli ett underbart år!
  Vi har väntat i kö på bostad länge och fick just en fyra tio minuter ifrån stranden med takterass i nybyggt hus!!
  Helt otroligt, och det känns som vi vunnit på lotto 😀 (@trollholk + @trolltrumpet_lialinks IG)
  Det suger att bo hemifrån ofta…och svenska bloggar, Insta, nyheter och forum är livsviktiga för mig, jag är född i Sala sedan flyttade ”UPP-” (ha ha ha?) så din blogg känns extra hemma.

  Okej nu blev det ett litet brev här.., ha en bra dag & kväll hemma, hoppas ni kan få lite magisk snö!! Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..