Hålla sig vaken och lite hemmamys

Go’kväll! Nu har mitt projekt att hålla mig vaken startat för kvällen. Jag kan absolut inte lägga mig på soffan för då somnar jag på två röda. Innan huvudet ens slår i soffkudden. 🙂 Tänkte jag skulle göra ett nytt litet försöka i helgen. Imorn är vi bortbjudna på middag så då kan det väl vara trevligt om man orkar vara vaken dåra. 🙂

20140110-191136.jpg

Fredagkväll här hemma. Ljusen är tända överallt och lugnet lägger sig. Men med tonåringar i huset blir det aldrig riktigt lugnt. Elliot har kompisar här och Thedde är hos en kompis.

20140110-192139.jpg

Köpte en ny stilren klocka på ÖB idag. 30 spänn liksom. Wow! 🙂 Den blev riktigt fin på väggen i köket.

Det går bra än så länge. Alltså att vara vaken. Satt precis och kollade igenom mitt instagramflöde och fick se semlor. Imorgon ska jag äta en. Magvärk eller inte, jag MÅSTE äta en semla. Det är bland det godaste som finns! Jag gjorde egna semlor förra året. Vaniljsemlor! Gött!

Nu börjar jag känna mig såååå seeeeg så nu måste jag nog dammsuga. 🙂

0
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Erica
Erica
10 years ago

Har försökt kommentera redan igår men då gick det inte….
Ville bara berätta att ”Hela Sverige bakar” kommer att visas i finsk TV nu så jag ska titta på dig!:)
Och att jag inte fattar det fina med en stor ananas som inredningspryl. Men jag har sett att det är många bloggare som har en sån i sitt hem. Ha en skön lördag!

Niiinis
Reply to  Erica
10 years ago

Hihi, mina släktingar har hojtat om det där borta i Finland. Men mormor tittade på avsnitt redan i december? Kul kul, berätta vad du tycker sen. 🙂

Jag som tycker den där ananasen är såå fiiiiin! 🙂

Emelie
10 years ago

Vilken fin klocka, fanns den i vit med? Tack för en rolig och inspirerande blogg! Är dålig på att kommentera men är här inne nästintill varje dag & läser:)

Fortsatt fin lördag och helg till dig!

Kram Emelie

Nästa inlägg

Inspiration HALL

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x