Inspiration HALL

Jag håller ju på och planerar om vår hall. Det måste in mer förvaring och att jag får bort lite från det första lilla utrymmet vi har där. Med tre barn i en familj blir det lätt väldans mycket som ska in på en liten yta som en hall kan vara.

20140110-140004.jpg
Malm byrå HÄR
Silverljusstakar HÄR
Arbetslampa HÄR

Här är lite prylar från IKEA. Mitt älskade IKEA. I byrån skulle jag kunna få ner alla våra mössor, vantar, halsdukar, hjälmar, stickade tröjor och alla småsaker som nycklar, laddare, hållare av olika slag, solbrillor, hörlurar, fön, plattång, borstar och andra pryttlar. Allt sånt bråte som man har svårt att hitta plats tills. Har man sedan en sån här (se nedan) i lådan så har man dessutom ordning också.

20140110-141206.jpg

Det andra är lull-lull som jag skulle vilja ha ovanpå byrån. Jag har en hög spegel som skulle kunna vara kvar på väggen då denna byrå inte är så hög. Med en relativt billig peng har man löst hela hallbekymret ju.

20140110-141420.jpg
Curves Lampa från DAY Hone HÄR
Boll-lampa från HOUSEDOCTOR HÄR
Fågelbur från PB HOME HÄR
Ananas från MY HABITAT HÄR

Hade jag däremot haft en hel del stålar över hade jag smyckat min hall med dessa godsaker. Japp, så är det. Nu fortskrider ändring av hall här. Jag SKA bara få den bra och praktisk nu. Återkommer när jag lyckats. 🙂

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

BRUN UTAN SOL GUIDE

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x