PLAY och känslan av att vara sviken

Härligt att höra om era viktresor. Man blir glad över att höra att fler lyckas. Har du inte lyckats än så är det ALDRIG försent. Kom ihåg det!

20140110-092922.jpg

20140110-092926.jpg

Gissa om jag inatt (andra natten i rad då jag vaknar runt 12 – 1 på natten) var glad att PLAY finns? När ni andra sitter och tittar på TV på kvällen så sover ju jag. Knappt så jag orkar äta. Så att när ni sen sover på natten så kollar jag alla TV program jag missat. Bra skit! Pratade med mamma häromdagen och hon har det precis likadant just nu. Uppe och skuttar mitt i natten efter att ha somnat tidigt. Mamma och jag borde bo ihop den här tiden på året. 🙂

Tyvärr så tror jag ärligt talat inte heller att min mage blir bättre av denna förändring av dygnsrytm….well well, så är det nu. Värsta är att jag tror jag börjar få urinvägsinfektion också. Molat i tjejmagen och ut i ryggen i några dagar, känner mig också kissnödig och det brukar bete sig precis så. Jag får sällan svid i kisseriet utan molvärk och sen visar proverna bara lite bakterier. Försöker dricka mycket men kan ju inte dricka citron och tranbär för min mage, har tagit bikarbonat som sägs fixa PH värdet i urinblåsan och gör det bra. 🙁 Får se om det blir bättre i helgen annars ringer jag GYN på måndag. Inget mer liksom??? BLÖÖÖÖÖÖÖK vad less jag börjar bli på alla krämpor alltså. Det känns som min kropp bara sviker mig hela tiden, att det är nåt hela tiden. Suck alltså! Har jag stressat sönder min kropp? Har all min oro och inte stress till slut brutit ner mig? Man blir ledsen och uppgiven ibland även om jag hatar och ge efter. Dock tär det att aldrig få må riktigt bra…..

Aja, nog om det nu. Idag är det i alla fall fredag och det känns skönt. Familjen har en helg att se fram emot. Jag ska jobba nu sen väntar lite fredagsstäd. Ska också kolla efter en bred byrå till min hall, kanske hittar jag en fin på blocket? Behöver ha en där för nu har jag äntligen fattat varför det känns så plottrigt och trångt överallt. Jag BEHÖVER FÖRVARING för tusan gubbar! 🙂 Hörs snart igen hörru….har en hel del jag ska blogga om idag! 🙂

20140110-094140.jpg

Kikar du inte in nåt mer så önskar jag dig en fin helg! ❤️

0
Subscribe
Notify of
guest

16 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Katarina
Katarina
10 years ago

Alltså, du vaknar upp på natten när jag och många andra går och lägger oss. När somnar du egentligen på kvällen eller em???

Niiinis
Reply to  Katarina
10 years ago

Beror på hur lite sömn jag fått men jag somnar allt mellan 16-20 på kvällen. Oftast runt sextiden. Jag är som ett litet litet barn…. Mamma somnar samma tid ungefär så vi har väl nån sån gen vi bär på. 😉

Annika W
Annika W
10 years ago

Har du provat pH-kalkpulver och MSM ? Annars så googla lite på det..Kanske kan hjälpa på vägen 🙂 Tack för en bra blogg! Kram Annika

Niiinis
Reply to  Annika W
10 years ago

Åh måste googla på det direkt! Tack för tips! ❤️

Lina
Lina
10 years ago

Nina! Börja att träna på att tycka om dig själv igen!! Det är så knäppt men jag är i precis samma läge som du. Så besviken på min kropp som åker på det ena efter det andra… Stress är en del av boven hos mig. Går i terapi o de råd jag får är att inte pressa på för hårt, när jag mår dåligt. Hur skulle jag tänka om jag var ett litet barn, jo ta hand om mig själv på olika sätt, vila, bra mat och göra saker som jag gillar:)

Kram

Niiinis
Reply to  Lina
10 years ago

Jag försöker att leva så. Nu när jag verkar ha en jobbig period tar jag det väldigt lugnt och pressar mig inte om jag inte orkar eller har lust.

Mycket handlar ju om att acceptera att man har det som man har det just nu. Inte min starka sida alls. Jag ifrågasätter massor och vill bara veta varför jag har allt jag har…du förstår. Skulle säkert må bättre om jag bara accepterade och gillade läget. Men lättare sagt än gjort för ett kontrollfreak.

Tack för din input! ❤️

Lina
Lina
10 years ago

Och apropå sömnen, tänk att ja nu sover jag dåligt nu, så är det och även om det är jobbigt så är det ingen katastrof, imorgon kan det vara annorlunda 🙂

sofia208
10 years ago

Suck och stön!! 🙁 Många styrkekramar till dig, glöm inte att fortsätta tro på att det kommer ordna sig med din kropp så småningom! Det finns en väg dit <3

Niiinis
Reply to  sofia208
10 years ago

Puss fina du och TACK! ❤️

sofia208
Reply to  Niiinis
10 years ago

Förresten, tänkte på det att många teorier säger ju att varken vete eller mjölkprodukter från ko är bra för vår mage, du kanske skulle prova att skippa/dra ner på dessa ett tag och öka på med mycket naturlig mat såsom grönsaker och frukt? Jag tänker lite så i min kost i alla fall och jag tänkte bara tipsa om det, kanske värt att prova?

Önskar så att din kropp mår bra snart! ❤️

Niiinis
Reply to  sofia208
10 years ago

Jag kör laktosfritt och äter väldigt lite gluten för tillfället. Frukt går inte för då får magkatarrmagen det jobbigt. Grönsaker äter jag. Jag försöker hela tiden hitta lösningar för det.

Tack, vad snäll du är!❤️

KRAMAR

Lina
Lina
10 years ago

Jag förstår precis är exakt likadan! Acceptans känns som svårast i världen men det ska väl gå 🙂

EvaLotta
EvaLotta
10 years ago

Finns receptfri kur mot urinvägsinfektion på apoteket

Lina
Lina
10 years ago

Lider med dig att du inte mår bra. Har de kollat dina sköldkörtelprover? Om man har problem med sköldkörteln finns det typ en miljon olika symptom man kan ha. Kan vara värt att kolla att den är ok iaf. Kram och trevlig helg till dig med.

Niiinis
Reply to  Lina
10 years ago

Tack! ❤️

Japp, sköldkörteln är kollad flera ggr. Inte det heller…. 🙁

Trevlig helg till dig med!

KRAM

Millan H
Millan H
10 years ago

Hej Nina!
Vill endast upplysa dig om att sömnen är A och O för välbefinnandet i övrigt. Detta har jag fått lära mig av olika läkare som jag besökt under årens lopp för åtskilliga besvär, både fysiska och psykiska. Om man t ex har smärta är det svårt att somna in, likaså om man känner sig orolig av olika skäl. Läkemedlet Stilnocht har hjälpt mig med sömnen.
Denna ger färre biverkningar än t ex propavan. Enligt min mening ska man inte vara rädd för att i vart fall prova de läkemedel som finns för att underlätta tillvaron. Vad gäller urinvägsbesvär har dessa en tendens att komma när man har problem med magen. Oftast är det tarmbakterier som ett urinprov utvisar. Ev antibiotika måste i ett sådant fall anpassas till den typ av bakterie man har.
Mitt råd, som bygger på egen erfarenhet, är att i första hand försöka komma till rätta med sömnproblemen genom läkemedel. Kom ihåg att det inte är någon som tackar en för att man varit duktig.

Nästa inlägg

Min viktresa

16
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x