Morning beauty or NOT!!!

20140111-083451.jpg

Här har ni en riktig skönhet som vaknat ut sin skönhetssömn……NOOOOOT!!! Som beräknat och förväntat så vaknade jag kl 12 fast jag somnade…. (håll i er nu)…. Klockan 20.30. Jag var en tapper kämpe som hade ögon som streck och gamnacke när jag till slut somnade utmattad i soffan efter att ha varit vaken 21 timmar. Vaknade som väntat kl 12 på natten men har slumrat och stått i fram till klockan 03.30 så jag känner mig ok även om bilderna säger något annat. 🙂 Har maratonkollat DROP DEAD DIVA och blev så jefla sur på Jane för att hon håller på och ska vara kär i den där domaren hela tiden. Ja förlåt, du som inte tittat på det förstår ju inte alls vad jag menar. Men jag börjar i alla fall irritera mig på
Den annat så söta och roliga Jane. Well….

20140111-083819.jpg

Nu har det återigen gått månader sen jag drack kaffe. Nu i några dagar har jag känt att jag fan inte pallar alltså. Jag drog till affären igår och köpte koffeinfritt Nescafe som sägs vara utan garvsyra dessutom (vilket inte borde vara så farligt för min mage). I morse darrade nästan mina händer när jag förberedde mig en kopp Java med skummad mjölk (laktosfri). Alltså….. OH MAJJ GADD! Så underbart gott det var alltså, halv ”orre” (orgasm) på den alltså.

20140111-084057.jpg

Nu har jag återigen fått många frågor på dessa kamouflage jeans. Dom är ifrån här! Dom är galet sköna och mjuka men ändå så jäkla snygga. Jag älskar dom!

Nähä! Nu ska jag faktiskt dammsuga. Orkade ju inte igår förstås… Idag ska vi träffa mina föräldrar på stan och ta en fika, sen väntar middag hos vänner ikväll. Ska bli mysigt! Tralllalallaaalaaaaaaa, jag ska äta en semla bannemej! 🙂 Hörs snart igen! ❤️ Kikar du inte in mer så önskar jag dig en härlig lördag i snön (här kom det ett täcke inatt).

0
Subscribe
Notify of
guest

8 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Helena
Helena
10 years ago

Du e ju skitsnygg även utan sömn. Fattar inte hur du pallar med dina dagar bara. har själv varit i samma sits och började ta insomningstabletter och nu efteråt, 1 år efter det somnar jag överhuvudtaget inte utan dem även om se sades vara ofarliga och inte beroendeframkallande. Så håll ut utan tabletter om du fixar vardagen ändå.

sofia208
10 years ago

Du verkar vara på strålande humör trots att du inte sovit så många timmar 🙂 Förstår att det var gott med en kopp kaffe efter så lång tid! Njut av semlan idag och ha en fantastisk lördag goding!

Kram kram

Lena
Lena
10 years ago

Skitsnygga byxor på en lika snygg tjej! De byxorna blev jag sugen på, få se om jag lägger in en beställning. Hur är de i storleken? Ha en bra lördag! Kram Lena.

Niiinis
Reply to  Lena
10 years ago

Jag tog L men var inte lika size som jag är nu, M skulle funka nu. Jag har knappt någon midja så för midjan behövde jag L men det hade räckt med M till resten. Skulle säga att dom är lite små i storleken faktiskt.

Slå till, jag älskar dom verkligen!!!

Kram

mrsnatten
10 years ago

Assnyggt jeans, men det är så svårt med storlekar

kajsa
kajsa
10 years ago

Vill bara säga att du är fin utan smink också! På bilden högst upp till vänster ser du ut som 30 och det är inte dåligt…

Annisen
10 years ago

Herreminje att du kan va så snygg utan all skönhetssömn!? Bra gener? Bastu med björkris? Mintuu? Vad är ditt knep kvinna? Själv ser jag ut som sju svåra år efter få timmars sömn! Sen måste jag ju bara slänga in att häcken din är stekhet i de där brallorna! Lite samma känsla som när du provade och köpte de där Levis jeansen efter en lektion på m.u.s. Trevlig fika med päronen o kraaamar!

Elin
Elin
10 years ago

Tack för tipset om ”Drop dead diva” 🙂 Vilken himla, bra serie, har kollat de första sju avsnitten idag… Skön anledning ett ha en lugn dag hemma!!

Nästa inlägg

Hålla sig vaken och lite hemmamys

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x