Gammeltantspromme, IKEA och våra förfäder!

Hallå där!

Då har vi varit på IKEA och dagen har blivit eftermiddag. Jag har ju lärt mig att tycka om söndagar nu, glad för det. Det är ju synd att liksom ”ångesta” bort en hel ledig dag. 🙂

20140112-164651.jpg

20140112-164723.jpg

20140112-164728.jpg

Började med att gå en promenad med mamma & pappa när Tony gav sig iväg till badhuset med Milo. Kallt och friskt men samtidigt otroligt skönt. Fick nytta av mina ”gammeltants-broddar” för första gången. Jag har såna gummibroddar att sätta på skorna. Dom var skitbra verkligen. Skrev ju om dom förut.

20140112-165122.jpg

20140112-165133.jpg

Ni ba: SNARK! Å jag ba: INTRESSANT. Inte långt från mamma & pappa finns denna runsten som jag för första gången var fram och kikade på. (Mamma och pappa har bott där dom bor sen 1992 så det var väl kanske på
tiden.) Alltså, för miljarders år sen har någon liten gubbe…med sin farsa och måg suttit och nött fram den här texten. Dom har sett till att vi fick veta lite mer om vad dom sysslade med förr. Det är ju fantastiskt detta tycker jag…. Jag börjar nog bli gammal på riktigt nu är jag rädd, ja men det här med att jag börjat fota runstenar. 😉

20140112-165422.jpg

Aja, väl på IKEA blev det en räkmacka med en kopp the till lunch. Spar mig lite då jag faktiskt äntligen ska få äta den där himlans semlan som det inte blev av med igår. Skiter i om jag får ont i magen, jag ska äta en semla och njuta av den. 🙂 Har du varm mjölk till? Jag tycker det är skitläskigt att en del faktiskt har det….UÄK tvi i faen alltså.

Du ska i alla fall få se hur Milos rum blev sen. Måste bara mecka ihop tre hyllor och fixa med lite lull-lull. Lär väl hålla på under denna veckan.

Well well, nu ska middag snart lagas. Hade så dålig fantasi ikväll…får se vad det blir?

0
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Madde K
10 years ago

Visst är det roligt att fixa barnens rum. Vi ska måla om och fixa till tjejernas rum på sportlovet. Så nu planerar vi för fullt, sååå kul 🙂

sofia208
10 years ago

Det verkar vara så mysigt hos dina föräldrar, sedan gillar ju jag lantligt också 🙂 Bor de överhuvudtaget ”på landet” förresten? Kanske jag som bara inbillat mig det 🙂

Åh, spännande att få se vad du har hittat på i minstingens rum!

Ha det gott!
Kramar

Englamo2
Englamo2
10 years ago

God morgon. Härligt att få se snö, ännu har vi inget fått här i Skåne.
Väntar och väntar.

Joo jag äter semla 1 gång med varm mjölk, var något min mor-mor alltid servera mig . Nu vill jag i alla fall äta det 1 gång för det hör till*L*
Fick semla i går på ett kalas , så idag blir det baka släta bullar här hemma. Ska göra några mini också.

Ha en skön måndag KRAM

Ulrika F
Ulrika F
10 years ago

Alltid varm mjölk, så där så att bullen blir alldeles mjuk.. hehe

Nästa inlägg

Middag, PH- pulver och rågfrallor!

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x