Kycklinggryta med gräddsås – Äntligen Måndag!

20140113-123404.jpg
Kycklinggryta

Nu måste jag tipsa dig om en underbart god kycklinggryta som faktiskt har en otippad ingrediens för att bli just så god som den är! Den är dessutom busenkel att göra. Jag har ett samarbete med Knorr såser som du säkert sett. Jag är jätteförvånad över hur goda dom såserna varit, var helt ärligt lite skeptisk till en början. Jag har fallit pladask för denna sås och har kommit på fler användningsområden för den nu vilket gör mig så glad för då kan jag ha den till fler rätter.

20140113-123731.jpg

Det är denna sås jag pratar om. Den är sååå goooood! ❤️

20140113-123857.jpg

Istället för att bara använda såsen till typ köttfärslimpa och köttbullar (som jag inte ens äter just nu) så hade jag denna som ingrediens till dagens middag. Här får du receptet:

KYCKLINGGRYTA MED GRÄDDSÅS, 4 port.

4 kycklingfiléer
2 stora morötter
2 klyftor vitlök
1/2 msk rosmarin
1 1/2 dl matlagningsgrädde 15%
1 burk Knorrs Gräddsås
2 msk balsamvinäger
Salt & peppar

GÖR SÅHÄR:

Dela kycklingen i kuber. Stek det i lite smör tills kycklingen är genomstekt. Pressa i vitlök. Krydda. Skala och skär morötterna till slantar. Lägg i dom i pannan. Häll i Knorrs Gräddsås, matlagningsgrädde och balsamvinäger. Låt puttra i ca 15 minuter. Servera med ris och grönsaker.

ÄT & NJUT

2
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Tack Blondinbella!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x