Tack Blondinbella!

20140113-121600.jpg
TACK Blondinbella!

Såhär, jag har läst hennes blogg sporadiskt under en längre tid. Det finns stunder då jag irriterat mig på henne och hennes positiva inställning. Kanske beror det på att jag själv stundtals kan vara väldigt pessimistisk och tänka katastroftankar. Men nu är jag beredd på att ta tillbaka det. Jag är inte ett dugg irriterad på det. Jag har så mycket att lära av den här tjejen. Idag skriver hon om vardagsinställning på sin blogg. Hon ska nu skriva sina tips på hur man kan lära sig att tänka positivt och lära hjärnan att välja rätt tanke. Fler inlägg följer alltså i detta ämne.

Jag har gått i terapi i ett år och mycket av terapi handlar om att välja själv hur man ska tänka. Jag gillar hennes konkreta tips och hon är en klok tjej, jag tror att många kan lära av henne. Ville bara tipsa dig också, ifall du nu också känner dig deppig, uppgiven och pessimistiskt inställd. Jag ser i alla fall fram emot att läsa hennes tips!

-❤️-

1
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
sofia208
10 years ago

Och hittar man ett tips som passar en själv är ju det super!! 🙂

Nina
Nina
10 years ago

Hon är klok Blondinbella! Driven som 17.
Gillar hennes sätt att se på saker o ting. Kanske inte alltid.. Men oftast.

Nästa inlägg

När snön kom….

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x