Shopping & jola med lila tänder

Jag har redan slumrat till i soffan en snabbis. Som tur var vaknade jag till och kunde hejda mig själv. 🙂 Nu ska jag stå ut lite till.

Idag var jag och shoppade lite. Var förbi Garderåb efter att jag sett att de hade en superfin väst på deras facebooksida. ”Honom ska vi haaaaaa!!!” skrek jag tyst för mig själv när jag såg den kl 04.30 i morse. 😉

20140114-183746.jpg

Det gjorde inte ont att de hade 60% på nästan allt i butiken heller. Det blev västen från REPEAT och sen den underbara poncholiknande koftan. Min är lite mindre i storlek än den på bilden och jag älskar den verkligen, kommer från LOVE FOREVER. Rusa nu dit och kika du också, finns massa härligt där. Kungsgatan 33 om du bor i närheten av vår stad. Annars besöker du deras webshop!

20140114-184051.jpg

Det blev även ett par slim fit jeans från Lindex (100 kr) och en basictopp från H&M (99 kr). Jag älskar dom här topparna som det är lite elastan i. Dom blir aldrig saggiga i tyget. Tycker också att det är hyfsat bra kvalité på dom. Bra basic att ha under och fina i flera färger.

Det var dagens shopping. Nu är det köpstopp för resten av månaden då det är årets fattigaste månad. Den 24 januari äter vi knäckebröd och vatten till middag. 😉 Imorgon väntar en härlig dag. Formex med lite möten, ska kolla in Love Forevers (Therese) visning. Jag skulle gått den men i år väljer Therese att ha endast en visning och till den hade hon tillräckligt med folk. Synd, i augusti kanske jag får en ny chans?! 🙂 På kvällen ska vi som sagt på pressmingel och få testa Laila Bagges nya vin som ska vara allergivänligt. Jag är svinnyfiken på den? Ska tydligen vara mindre syra i, kanske funkar den på min mage? TÄNK OM??? Då ska jag kasta mig på rygg och dra i mig en hel dunk på studs, sen ska jag ligga där och jola med lila tänder. Nä, men saknar det röda vinet faktiskt. Jag älskar rött vin till maten och nu kan jag aldrig dricka det…. Snyft. 🙁 Om någon kommer på ett bra magkatarrvänligt vin ska den människan få en medalj av mig, vem vet. Kanske får Laila Bagge det av mig imorn. Ska nog sätts mig och tillverka en på en gång. 😉

Först fotpill!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Hemma igen

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x