Tänk om jag träffar Ernst idag?

20140115-073635.jpg

Godmorgon! Har du sovit gott? Inte jag….men men. Idag väntar en fullspäckad dag. Milo och jag är hemma på förmiddagen då jag inte åker mot Formex mässan förrän senare. Håller som bäst på att göra frukost åt oss nu.

Ville bara kika in snabbt och säga att vi hörs under dagen. Kom på en sak i morse!!!! Tänk om ERNST ÄR DÄÄÄÄÄÄR???? Jag måste förbereda mig på att jag kanske kanske kanske kommer att springa på honom idag. Ladda finkameran t ex. Då MÅSTE jag bara få ge honom en kram och ta en bild ihop. Tänk om jag får träffa min husgud idag? Mitt fenomen!! Låter jag som den värsta sortens stalker nu? Förmodligen. Men om nu någon som känner Ernst läser här och blir förfärad så är jag enkel lantisbrud som storgillar Ernst och hans program. Jag vill bara ge honom en kram och föreviga min träff. Thats all! 🙂

Wish me luck girls and boys! ❤️ (Det är högt och lågt inne på bloggen må jag säga, kontrasterna är stora. Ena dagen ska ni hålla tummar för hudläkarutlåtande, andra för att jag ska få träffa Ernst! Bara jag inte blir akut skitnödig när jag väl får chansen att ge han en kram….ooops!)

Ps: Om ni har haft svårt att kommentera, skriv det gärna till mig på min Facebooksida! Har nämligen hört fler som haft problem.

0
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Tony
Tony
10 years ago

Du o Din Ernst 😉

sofia208
10 years ago

Håller alla mina tummar och tår (mer än någonsin) att du får träffa din idol idag 🙂

Jennie
Jennie
10 years ago

Tack för tipset om nord outlet;) vilken sida! Unnat mig ett par Marc Jacobs solglasögon så snygga;)) den klockan du önskar dig vill jag mä ha fast med vitt läderband men den får vänta.. Inte nämnt till min man om brillorna ..haha då blir han galen ,,,

Nästa inlägg

Shopping & jola med lila tänder

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x