TÀnk om jag trÀffar Ernst idag?

20140115-073635.jpg

Godmorgon! Har du sovit gott? Inte jag….men men. Idag vĂ€ntar en fullspĂ€ckad dag. Milo och jag Ă€r hemma pĂ„ förmiddagen dĂ„ jag inte Ă„ker mot Formex mĂ€ssan förrĂ€n senare. HĂ„ller som bĂ€st pĂ„ att göra frukost Ă„t oss nu.

Ville bara kika in snabbt och sĂ€ga att vi hörs under dagen. Kom pĂ„ en sak i morse!!!! TĂ€nk om ERNST ÄR DÄÄÄÄÄÄR???? Jag mĂ„ste förbereda mig pĂ„ att jag kanske kanske kanske kommer att springa pĂ„ honom idag. Ladda finkameran t ex. DĂ„ MÅSTE jag bara fĂ„ ge honom en kram och ta en bild ihop. TĂ€nk om jag fĂ„r trĂ€ffa min husgud idag? Mitt fenomen!! LĂ„ter jag som den vĂ€rsta sortens stalker nu? Förmodligen. Men om nu nĂ„gon som kĂ€nner Ernst lĂ€ser hĂ€r och blir förfĂ€rad sĂ„ Ă€r jag enkel lantisbrud som storgillar Ernst och hans program. Jag vill bara ge honom en kram och föreviga min trĂ€ff. Thats all! 🙂

Wish me luck girls and boys! ❀ (Det Ă€r högt och lĂ„gt inne pĂ„ bloggen mĂ„ jag sĂ€ga, kontrasterna Ă€r stora. Ena dagen ska ni hĂ„lla tummar för hudlĂ€karutlĂ„tande, andra för att jag ska fĂ„ trĂ€ffa Ernst! Bara jag inte blir akut skitnödig nĂ€r jag vĂ€l fĂ„r chansen att ge han en kram….ooops!)

Ps: Om ni har haft svÄrt att kommentera, skriv det gÀrna till mig pÄ min Facebooksida! Har nÀmligen hört fler som haft problem.

0
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Tony
Tony
10 years ago

Du o Din Ernst 😉

sofia208
10 years ago

HĂ„ller alla mina tummar och tĂ„r (mer Ă€n nĂ„gonsin) att du fĂ„r trĂ€ffa din idol idag 🙂

Jennie
Jennie
10 years ago

Tack för tipset om nord outlet;) vilken sida! Unnat mig ett par Marc Jacobs solglasögon sÄ snygga;)) den klockan du önskar dig vill jag mÀ ha fast med vitt lÀderband men den fÄr vÀnta.. Inte nÀmnt till min man om brillorna ..haha dÄ blir han galen ,,,

NÀsta inlÀgg

Shopping & jola med lila tÀnder

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x