Största kärleken ❤️

20140116-202436.jpg
Den största kärleken är den till sina barn…

….här ligger han med sin perfekta porslinshy och snosar på min arm. Innan han somnade låg vi och småpratade om dagen. Han berättade om allt de gjort på förskolan. Det lös i hans trötta ögon när han berättade om att han åkte skridskor idag och att han åkte ända till dörren själv. Vad det betyder vet jag inte, men jag ser hans lycka i hans ögon så det spelar ingen roll. Sedan tog han sin lilla hand, la den på min kind, drog mig till sig och gav mig en puss på munnen. Jag känner hans kärlek ända in i märgen, jag hoppas så att han känner min.

Mina stora barn är verkligen stora nu, dom ligger inte på min arm längre. Jag hoppas att dessa stunder jag haft med dom som små satt sig i deras märg. En sån grundkärlek som rotats djupt i dom nu när dom inte längre ligger på min arm. Jag försöker minnas våra stunder och jag är glad att jag minns dom. Några utav dom. Det har rotats i min märg.

Jag blev så överväldigad av kärlek här så jag blev tvungen att skriva av mig lite. Internetskiten funkar dåligt fortfarande så jag hoppas inläggen kommer in imorn istället, då skulle det vara löst (äntligen). Det kändes också lite oviktigt i denna stund. Nu håller dock min arm på att somna helt så Tony får nog bära upp honom till sin säng nu.

PS: Den enda anledningen till att jag är vaken är för att jag sovit från 16.30 till 19.30. 🙂

0
Subscribe
Notify of
guest

5 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Jennie
Jennie
10 years ago

Ja så är det denna kärleken, bandet till barnen det är magiskt<3 förresten tack för tipset om nord outlet för ett tag sen. Unnat mig ett par Marc Jacobs solbrillor sååå fina utan mannens vetskap.. Haha ibland är det bäst o tiga;) klockan du önskar dig var riktigt fin jag vill ha samma fast med vitt läderband.. Hmm.. Den får vänta;)

Evelina
10 years ago

Ja tänk innan man fick barn kunde man inte alls förstå att man kunde älska en person så mycket. Så mycket att det till och med ibland gör ont. Livet fick en helt ny betydelse.

Svahnholmen
Svahnholmen
10 years ago

Åh så fint skrivit!! Har en dotter på nio och en dotter på tre. Hoppas att de alltid bär med sig känslan av att vara innerligt älskade av mig och deras pappa!! Att de oavsett hur dumt de betett sig vet att vi älskar dom i alla fall och alltid kommer göra det!!

Åsa
Åsa
10 years ago

Så fint skrivet och beskrivet. Önskar så att man kommer minnas sådana stunder då barnen blir större och man inte längre har dem på det sättet. Och givetvis att barnen också bör dem inom sig. Kram och tack för påminnelsen.

Martina
10 years ago

Nu blev jag gråtmild av ditt inlägg. Tänker på precis dom stunderna med min son, och att tiden går fort. Snart är han stor och jag vill ALDRIG att dessa stunder ska ta slut. Deras små händer och blöta små pussar. Kärlek så in i norden!! Finns INGET bättre.

Nästa inlägg

Kladdkaka i kopp

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x