ANNONS

Största kärleken ❤️

/

20140116-202436.jpg

Den största kärleken är den till sina barn…

….här ligger han med sin perfekta porslinshy och snosar på min arm. Innan han somnade låg vi och småpratade om dagen. Han berättade om allt de gjort på förskolan. Det lös i hans trötta ögon när han berättade om att han åkte skridskor idag och att han åkte ända till dörren själv. Vad det betyder vet jag inte, men jag ser hans lycka i hans ögon så det spelar ingen roll. Sedan tog han sin lilla hand, la den på min kind, drog mig till sig och gav mig en puss på munnen. Jag känner hans kärlek ända in i märgen, jag hoppas så att han känner min.

Mina stora barn är verkligen stora nu, dom ligger inte på min arm längre. Jag hoppas att dessa stunder jag haft med dom som små satt sig i deras märg. En sån grundkärlek som rotats djupt i dom nu när dom inte längre ligger på min arm. Jag försöker minnas våra stunder och jag är glad att jag minns dom. Några utav dom. Det har rotats i min märg.

Jag blev så överväldigad av kärlek här så jag blev tvungen att skriva av mig lite. Internetskiten funkar dåligt fortfarande så jag hoppas inläggen kommer in imorn istället, då skulle det vara löst (äntligen). Det kändes också lite oviktigt i denna stund. Nu håller dock min arm på att somna helt så Tony får nog bära upp honom till sin säng nu.

PS: Den enda anledningen till att jag är vaken är för att jag sovit från 16.30 till 19.30. 🙂

5
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00