Ernst, fredagkväll och farbror Tony.

20140117-180534.jpg

Jaha, då tågar fredagskvällen in. Jag ligger i soffan och är helt utpumpad, jag har just storstädat hela nedre plan. Jag städade också vår klädkammare och åkte med kläder till second hand. Imorgon kör jag övre plan. Effektivitet har varit mitt mellannamn idag. Jag är heeeelt finito. Alltså! Hur tant är man?

Det kanske är tur det eftersom jag är gift med världens yngsta farbror. Jag tror att Tony egentligen är 73 år istället för 33. Hans favvoprogram på TV:n är Antikrundan, ”A place in the sun”, Förrådsfyndarna och gärna långa ganska ointressanta dokumentärer. Han tycker inte om moderniteter när det kommer till maten utan favvo är fläsk och raggmunk. Han petar bort allt som är nytt och vill helst äta sånt som han ”är van vid”. Vi satt och skrattade åt det här idag. Jag älskar min lilla farbror. ❤️ Tack vare det kan jag få vara lite tant också. 🙂

Ledsen att jag inte får in resten av Formex bilderna. Vårt internet är segt som klister och vi har inte fått hjälp med det ännu. Det skulle löst sig igår så nu börjar jag bli lite otålig och irriterad på det kan man säga. Dock så ska jag berätta om träffen med Ernst.

20140117-182852.jpg

Jo men jag sprang ju på hans monter nästan direkt när vi kom in på Formex. Mamma tyckte jag skulle gå fram. ”Nej, jag vågar inte” pep jag. ”Näääej Nina, nu har jag lyssnat på ditt tjat om Ernst i fem års tid. Nu går du fram!” sa mamma bestämt. Jag tog ett andningsvarv och sen tog jag mod till mig och gick fram. Han satt ner på en pall. Såg precis ut som han gör på TV. Kanske att han såg lite trött ut. <strong"Heeeej! sa jag. ” Jag är ett stort fan av dig och ville bara komma fram och säga hej” sa jag. ”Men vad roligt” sa han. ”Vad härlig du är med hatt och allt” fortsatte han. Men sen blev det skit med allt. Någon han känner gled in från sidan och han bara vände sig bort från mig och började prata med den här bekanta personen. Fan, jag blev faktiskt lite besviken. Men men. Detta kanske var bra för mig. Då lugnar sig min ”Ernst-hype” en aning. 🙂 Det var ju faktiskt lite nonchit att bara vända sig bort sådär så nu är jag inte alls lika impad av honom. Hahaha…. Nä, men han hade väl annat att göra än att prata med impade fans. 🙂 Så kan det gå. Så av förklarliga skäl blev det ingen bild tillsammans med honom. Det var det.

Nu börjar det dofta gott av maten här. Vi har lagat prosciuttoinlindad kycklingfilé till varmrätt. Till förrätt blir det smörstekta sparris med rostade solrosfrön och riven parmesan på. Till efterrätt ska jag slänga ihop en snabb paj med vaniljsås. Kvällen kan börja. Hoppas du har en riktigt mysig fredagkväll nu. ❤️

0
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Camilla
Camilla
10 years ago

Vilken urtrist och nonchalant stil Ernst visade mot dig. Jag tror faktist inte att Ernst är den här megamysfarbron som han så gärna vill ge sken av att vara. Har själv träffat Ernst en gång och jag upplevde honom tyvärr som nonchalant och lite dryg.

Nästa inlägg

Niiinis goes video

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x