Niiinis goes video

20140117-130243.jpg
Selfie

Är det detta som är en selfie? Ja, förmodligen. Det är såna vi bloggare ofta tar. Faktiskt på de mest vanliga ställen man kan tänka sig. På ICA, i busskuren, på tåget, i bilen, i väntrummet…ja men överallt. Ibland kan det bli förjefla pinsamt med dessa selfies då någon råkar se när man tar den på sig själv. Då låtsas man som det regnar och som att man bara kollar i sin telefon. Skittöntigt. Vafasen, hela den sociala världen kryllar av dessa selfies ju så nog fasen fattar väl folk att det är just en selfie man tagit.

I alla fall! Nu ska detta egobetonade beteende ”step it up a notch” här på bloggen. Du kommer inom en snar framtid att få börja se mig videoblogga. Kanske inte så som Du kanske är van att se. Att man sitter vid ett bord och bara pladdrar…. ”Tja tja bloggeeeeen” som jag vet att många unga bloggerskor gör. Nä, jag ska bjuda på lite mer verklighet men också olika tips. Hur tycker du det låter? Detta håller som bäst på att bearbetas och en modell för hur det ska se ut håller på att byggas upp. Jag vill gärna att mina läsare ska komma med tips på vad dessa filmklipp ska innehålla! Kanske vill någon se mitt första besök på badhuset? Kanske vill någon se hur jag lockar håret? Kanske vill någon följa med mig i provrummet när jag provar jeans. Kanske blir det en läsarönskning varje gång, vad vet jag. Målet är också att jag ska våga göra saker som jag aldrig gjort och ni ska få hänga med och se det. Galet va? Det här känns så jäkla spännande och kul tycker jag och på det här sättet kommer du nog lära känna mig ännu bättre. 🙂 🙂 🙂 (Hjälp, vad har jag gett mig in på????)

PS: Ni är sjukt många här inne just nu som läser! Vill bara säga hej & välkommen till er nya läsare. Hoppas ni ska trivas och vilja återkomma in till oss här. Vi är ett härligt gäng….. Du kan också hitta mig på instagram: @ninahermansen1

0
Subscribe
Notify of
guest

10 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Frida
Frida
10 years ago

Aahh men det låter ju mega bra med videobloggning!!
Ska klura på om det är ngt jag vill att du ska prata om eller göra… Men jag tokgillar dina sminktips, så kanske en video där du lägger en make up?
Ha en fortsatt fin dag! Kram till dig!

Mia
Mia
10 years ago

Jag undrar var Hannahs och din podcast blir av??

Niiinis
Reply to  Mia
10 years ago

Jag har svarat på denna fråga många ggr. Jo såhär, Hannah och jag spelade in ett avsnitt. Hannah blev fullbokad hela hösten oförutsett vilket gjorde att vi fick låta podcasten vara. Vi ville så gärna göra något bra och inget som skulle köras i ett par veckor för att sen rinna ut i sanden. Ingen skulle bli glad utav det och det skulle bara ha stressat oss så himla mycket. Tråkigt men ibland måste man vara klok och tänka förnuftigt.

Kram

Lena
Lena
10 years ago

Kul, det ser jag fram emot! Vill gärna se när du fixar håret, du är alltid så jättefin! Ha en härlig helg! Kram.

Carolin
Carolin
10 years ago

Heeeej!
Tjohoo va kul med videoblogg 🙂 🙂 🙂 Längtar tills den drar igång!
Kramen och ha en toppenbra helg!
Kramis 🙂 från mig!/Carro.

Anna
Anna
10 years ago

Åh vad roligt med video, jag skulle också vilja ha locktips. Trevlig helg Nina!

Nina - Glamourmamman
10 years ago

Wiii, vad kul!! Du är grym 😀

KRAM

mia
mia
10 years ago

Trist att podcasten inte blev av.lite taskigt av hannah men hon hade väl annat för sig.

Niiinis
Reply to  mia
10 years ago

Inte alls, hennes liv är mer hektiskt än mitt så det vore ännu taskigare att säga att hon var taskig. Vissa saker dyker upp som man inte räknat med och vi tog beslutet tillsammans.

sofia208
10 years ago

Hehehe, skrattar åt mig själv när du beskriver hur vi bloggare tar bilder på oss själva för jag är precis sådär själv! Låtsas att man typ läser Aftonbladet i mobilen när man skall ta bilder till bloggen 🙂 Där satte du huvudet på spiken!

Men videoblogg låter sjukt intressant!! Gärna lite smink/hårtips i video, det gillar jag, för då kan man se på riktigt hur det görs med penseldrag, plattång osv. Någon tidig morgonprommis kanske du kan dokumentera dina inre tankar och idéer via video också 🙂

Ha det fint!
Kram kram

Nästa inlägg

Några sminkfavoriter

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x