Några sminkfavoriter

Nu tänkte jag visa Dig några av mina sminkfavvisar i min sminkväska. Detta brukar variera faktiskt men just nu så ser det ut såhär. Nedan har jag länkat till ställen där du hottar produkterna.

20140117-100239.jpg

Foundation från Lancome <–[BILLIGT STÄLLE].
Bronzing puder från ISADORA <–[REA]
Lysterpuder från DuWop.
Mineralpuder från palina, färg: Barcelona.
Rouge från e.l.f.
Mascara från Maybelline.
Läppstift från Yves Rocher, nr 22 Mauve Subtil.
Ögonbrynspenna från H&M.

20140117-102506.jpg

Duwop är en stor favorit när jag vill ha lite mer lyster. I dosan finns både ljusare puder men också en lite mörkare som man kan ha som rouge. Isadoras bautastora puder är en stor favorit och ger lite solkysst look. Palina är mineralpuder som jag alltid fixerar foundation med. Behövs bara lite och resultatet blir jämnt och fint.

20140117-102807.jpg

Rouget är verkligen fräscht och ger en sån där härlig rosig naturlig ton. Jag tycker det sitter bra, dessutom är det svinbilligt.

20140117-103445.jpg

Jag är ingen direkt läppstiftstjej, men jag jobbat på det för det är otroligt snyggt. Egentligen är det ju faktiskt lite trist med dessa genomskinliga gloss som ALLA har (nog för att det också kan vara riktigt snyggt). Därför har jag nu ansträngt mig och hittat en som jag verkligen trivs med. Färgen är lite svagt rosa med vinröda inslag utan att vara för mörkt. Lite ”nude” i färgen kan man säga.

20140117-104244.jpg

Denna foundation är en stor favorit. Jag har svårt och tro att jag kommer byta ut den nåt mer. Den täcker jättefint och håller så himla bra. Älskar den här verkligen!

Det var några favoriter det!

0
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Sara Heliosson
10 years ago

Bra tips! Använder några av sakerna och är som du helnöjd! Mineralen från Palina har jag varit intresserad av länge, men nu får det nog bli ett köp när du recenserar den så fint!
Kram

Anna
Anna
10 years ago

Vad heter färgen på rouget från elf?

Niiinis
Reply to  Anna
10 years ago

Rose! 🙂

Nästa inlägg

Godmorgon PMS

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x