Godmorgon underbara LÖRDAG! ❤️

20140118-083130.jpg
Godmorgon!

Fredagsbuketten blev 2 pkt av dessa underbara tulpaner. Du ska få ett värstingtips på hur du får dina tulpisar att hålla länge.

1) Ha i nån msk potatismjöl i vattnet, detta gör att det inte växer så mycket på längden.

2) Byt vatten varje dag.

3) Låt buketten stå t ex vid balkongdörren på natten. 10-15 grader är optimalt.

BRA VA???

Åh, jag har sovit som en prinsessa. ❤️ Vad glad jag blir. Visst, några uppvak här och där men jag har sovit nästan 10 timmar. Det bästa som kunde hända inför en lördag och allt. Härliga lördag, i love love love it. 🙂

Förberedelserna för videoblogg pågår för fullt. Ba’satt’nivet! 🙂 Känns så spännande detta då detta blir ett helt nytt inslag på min blogg, hoppas ni också kommer gilla det. Nästa vecka hoppas jag att vi redan är igång.

Idag är det en sån där dag då man inte vet säkert vad man ska göra. Vi har inga planer alls, om jag fick välja skulle vi åka till Formex en sväng faktiskt. Men då skulle vi behöva ha barnvakt i några timmar….å det kanske är lite snabbt inpå. Aja, vi får se vad det blir?

Här på bloggen blir det en steg för steg sminkning senare, du ska få receptet på vår fredagsmiddag vi hade igår (kanske nåt ni kan ha som lördagsmiddag – det var så gott), sedan blir det det gamla vanliga tugget. 🙂

Kom ihåg att jag uppdaterar på instagram under dagarna också. @ninahermansen1 heter jag där. Jag uppdaterar även på Niiinis Facebooksida.

2
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Ulrica Hållén
10 years ago

Ha en toppenlördag, vad den än innehåller :).
Kram Ulrica

Nästa inlägg

Ernst, fredagkväll och farbror Tony.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x