SPARA/SLÖSA DESIGN INREDNING

Nu ska du få se en av mina absoluta favvisar av webbutiker. Jag har liksom nyligen hittat den efter att jag köpte mina nya lakan där. Nu har jag legat hela morgonen och bara kollat snygga grejer och upptäckte att många inredningsprylar är fina kopior på dyr designinredning. Därför tänkte jag tipsa dig om några av dessa nu. Här nedan har jag satt ihop ett litet potpurri. 🙂 Webbutiken är ELLOS!

20140119-061609.jpg

Här har vi två lampor som påminner mycket om varandra. Den ena är en väldigt populär designlampa från Kartelle, den andra är från Ellos. Kartell hittar du HÄR! Den från Ellos hittar du HÄR!

20140119-062930.jpg

Här har vi ytterligare lampor som är slående lika till utseendet, men en aningens skillnad på pris! Den första är från Day Home.

20140119-064202.jpg

Underbara kuddar som påminner om varandra. Den till vänster är från Ellos och den hittar du HÄR!

20140119-065454.jpg

Här har vi riktigt snygga brickbord. Det är superhajpat just nu och enligt mig väldigt snygg detalj i hemmet. Här har ni två varianter, den från vänster är från Bailey.

20140119-070505.jpg

Här har vi ytterligare ett populärt brickbord. Om du läser inredningsbloggar har du säkert inte missat detta brickbord till höger från HAY. Det finns ett liknande brickbord, det till häger, finns på Ellos och du hittar det HÄR!.

20140119-083848.jpg

Den häftiga stolen till vänster är från Ellos och du hittar den HÄR!

_____________________________________________________________
UPDDATERAD:

Fick en liten gliring på instagram att jag gjorde reklam för Ellos. Ni vet sådär så man hajjar att personen i fråga vill poängtera att jag är köpt. Jag hade hoppats slippa skriva varje gång det är köpt reklam på min blogg eller inte, just för att jag aldrig skulle samarbeta med något som jag (OBS OBS OBS) inte gillar eller kan stå för. Det har jag typ berättat fleeeera gånger! Men just detta inlägg är inget som någon köpt här. Detta är rakt ifrån hjärtat så Ellos kan bara vara jävligt glada att jag idag valde att tipsa om deras webshop. (Som jag by the way storgillar). Kanske ska jag testa och fakturera dom och hoppas att dom pröjsar lite reklamavgift ändå?

Nä, men seriöst, jag har fått för mig att ni gillar tips. Att ni tycker det är bra att det kommer lite såna här inlägg om ditten och datten och att det i själva verket handlar om just tips. Jag älskar sånt själv! Har jag fel?

0
Subscribe
Notify of
guest

13 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Ulrika
Ulrika
10 years ago

Ellos är grymt bra, man kan hitta mer än man kan tro:), super tycker jag.
Vill passa på att tack för en super bra blogg, du har så mycket bra tips:). En fråga läste ett äldre inlägg om tandblekning där du även snabbt skrev att du vaxar din överläpp. Skulle behöva råd och tips kring detta, fjunig som man är:):). Vill inte att det ska bli en grövre utväxt men något måste göras. Tips på vaxning och vad du använder för produkter mottages tacksamt. Kramisar

ulle
ulle
10 years ago

Vilka superbra tips Nina !!! Det är därför din blogg är så braaaaa…..
Du har en sån bredd på dina inlägg det gillar jag !!! En blogg med gott och blandat helt enkelt!! Ha en mysig söndag, kram

Karriärkvinna
10 years ago

Vilka bra tips! Jag har inte ens tänkt på Ellos som inredningsbutik, ska nog ta och kolla in den… Hoppas att du får en fin söndag!

Må så gott!

Ida
Ida
10 years ago

Solklart inspirerad från detta inlägg: http://helenasenklavardag.blogspot.se/2014/01/lyx-eller-budget.html#links

Vad trist Nina, jag som gillat dig.

Niiinis
Reply to  Ida
10 years ago

Ja om du nu slutade gilla mig för att du själv tror att jag gjort nåt efter någon annan så får det vara så. Tio fingrar till Gud – har aldrig sett det där inlägget ens. Inte den bloggen heller.

Och om det hänger på sånt så får det faktiskt vara så att du inte gillar mig längre.

Jag som la ner flera timmar i morse på detta inlägg….så då gillar inte jag dig heller när du drar förhastade slutsatser och drar osanningar härinne.

Anna
Anna
10 years ago

Du har rätt Nina:-) jag gillar dina tips fortsätt så! Ha en fortsatt trevlig helg!

Marie Lozano
Marie Lozano
10 years ago

Älskar dina tips!! Har knappt tittat i Elloskatalogen, ska nog göra det när den kommer! Tack tack för underbar läsning.

Therese Biagiotti
Therese Biagiotti
10 years ago

Åh Nina! Ditt inlägg va jättebra 🙂

Mer sånt! 🙂

Ulrika
Ulrika
10 years ago

Ta inte åt dig ens…. Kör din blogg som du brukar,den ä kanon. Kram❤️

Malin
Malin
10 years ago

Ääälskar tips!!! Det är bland det roligaste med bloggar, tips o idéer o insperation! Nyligen börjat läsa din blogg o det är nu en av dem jag kikar in på varje dag! Du känns (bra menat) ”vanlig” o det är kul att läsa om vardagliga tankar o ting! Fortsätt så 🙂 kramar Malin

Meekatt
10 years ago

Haha, är vi inte köpta allihop!? Vi bloggare behöver inte betala för inredning, mat, hyra, el, kläder, smink, elektronik, tandvård… De kastar saker efter oss som tack för att vi ”bara sitter vid datorn hela dagarna”. Rena lyxlivet är det. 😉 Så tröttsamt att man folk verkligen tror det. Om det vore så enkelt hade väl alla bloggat och levt lyxliv?

Jättebra tips! Älskar Ellos! Ellos och Ullared is da shit när det gäääer inredning!

Kram!

Niiinis
Reply to  Meekatt
10 years ago

I love you! ❤️

matochbakverkstan
10 years ago

Fortsätt komma med shoppingtips! Gillas 🙂

Nästa inlägg

Godmorgon VOLUSPA

13
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x