Godmorgon MÅNDAG!

Godmorgon!

Ännu en natt med bra sömn! Wieeee….3 nätter i rad nu. Känner mig så galet glad för det. Tänker inte analysera varför, just nu flyter det bara på kan man säga. 🙂 Tack för sympatier för den nedblodade soffan. 🙁 Slönt och höra att fler varit med om samma.

20140120-065028.jpg

Som jag älskar doften av mitt nya VOLUSPA ljus! Den doftar Tony som nyduschad. 🙂 Typ lite manlig duschcreme kan man säga. Tyvärr orkade jag inte tända det denna morgon. Varför? Jo såhär….

….jag hittar ingen tändare här hemma. Annat var det när man rökte. Då hade man 47 tändare som låg och skräpade i diverse lådor och fickor. Vi hade flera stycken vid jul men nu är dom bortse har krampaktigt hållit i en svart men nu försvann den också. Nån som äter tändare här? Kan vara katten som lajjar med dom så dom försvinner under diverse byråar och sånt. Jo, så nu har jag tänt ljus inne i ugnen. På grillen. Haha….men det tar tid och är lite bökigare så jag ska helt enkelt lägga in en påminnelse i min lur om att handla tändare idag när jag åker och ska storhandla. På riktigt! Hur svårt kan det vara och komma ihåg liksom?

Jahapp! Idag är det måndag och det känns helt ok. Ska åka till kontoret och beta av lite. Här inne ska du få ett härligt recept senare, ett sminktips ska det också hinnas med och sen ett till spara/slösa inlägg. I’m on fire! 🙂

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Fij i faen så PIIIINSAAAAMT!!!!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x