Godmorgon!

20140121-063325.jpg
Godmorgon!

Här sitter vi och äter frukost framför TV:n med Biggest looser…..eeh nähä, det gjorde jag just inte. Milo bytte till Barnkanalen nu. Är det någon vuxen med barn som får titta på vuxen tv på morgnarna? 😉

Här har vi haft ännu en natt med god sömn! Även om Milo härjade lite inatt. Han ligger och pratar, är ledsen och drömmer, det har han gjort nu ett tag. Tror att det är hans utvecklingsperiod han är i just nu som spökar. Ändå har jag fått ihop 9 timmar inatt. 🙂 Jag kan knappt tro det själv. Det är så galet härligt att få sova så ni som har den genen – Var rädda om den! Det är en ynnest att få sova bra!

Idag väntar en dag på kontoret. Dock så är det så illa att min dator pajat! Vi har lyckats laga laddningen på den 2 ggr men nu har själva skärmen lag av så den är helt svart. Frågan är hur jag ska få ur allt ur den? Ja så nu måste jag köpa en ny då.

20140121-064002.jpg

Tips på en bra laptop emottages gärna. Jag vill INTE ha Mac. Tony har en Mac och jag hade en som jag vantrivdes med så den sålde vi. Fick aldrig kläm på den och sånt stör mig nåt fruktansvärt. Så en helt vanlig PC ska det vara.

Nu ska jag sätta fart här! Ungar ska till skolan och föris och jag själv ska försöka få mig själv lite ”decent”. Hörs igen om en liten stund! ❤️

0
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Ulrica
10 years ago

Jag skulle precis skriva att ”köp en Mac, det finns inget bättre”.. men så såg jag dina sista rader :). Tyvärr kan jag inte komma med något vettigt där, är Apple-skadad sen många år tillbaka :)).. blir skvatt galen när jag ska hjälpa Micke med hans laptop.. kan knappt handskas med en PC längre *S*.

Men jag gissar att dom stora jättarna har bra grejer oavsett vad du egentligen väljer numera.. HP, Acer, Samsung..

En sak är säker.. en NY dator är alltid kul att leka med, snabb och ren och fräsch :).

Ha en toppentisdag!
Kram Ulrica

Jessica
Jessica
10 years ago

Fundera ut vad som är viktigt för dig, ska den vara liten och lätt så du kan bära runt på den? Är det viktigare att den klarar tung grafik? Vill du ha enbart ssd disk? Osv..
Ett tips kan jag ge köper du en dator med win8 så köp en dator med touch skräm! Win8 är totalt hopplöst utan touch men förbaskat smidigt med!

Therese
Therese
10 years ago

Jag har den vita samsung datorn högst upp till höger av dina 4 bilder. Super nöjd är jag med den, den används flitigt med både den ena och det andra. Dessutom är den snygg också 🙂

Lycka till, det är en djungel där ute bland datorer :).

Nästa inlägg

Äntligen måndag – Stek med brunsås

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x