Dagens Sminkning

Godmorgon!

Nästan lite sent inlägg för att vara jag denna morgon. Jag har sovit lite sämre inatt, glömde sätta i öronpropparna innan jag somnade så jag vet inte om det berodde på det. Vaknade halv 3 och kunde inte somna om. Well well, nya tag bara. 🙂 Det kan vara mycket som spelar in för en god natts sömn, så är det ju.

Jag kickstartar denna dag med en dagens sminkning.

20140122-094719.jpg

1) Lägg en trekant längst ute i ögonvrån. Den behöver inte vara jämn på något sätt.

2) Lägg på en ljus skugga längst in i ögonvrån och en bit in på locket. Tona samman och tona ut kanterna. Ha på eyeliner.

3) Lägg på gloss under nedre fransraden och en bit in mot ögat.

4) Ha på mascara.

20140122-095012.jpg

Detta är glosset jag pratar om som jag haft på under nedre fransraden.

20140122-095058.jpg

På läpparna har jag ett nytt gloss från ISADORA i färgen Opals nr: 18. Så snyggt och jätteskönt på. Dessutom funkar det lite som filler och lägger sig snyggt och jämnar till läpparna lite. Som rouge har jag ISADORAS nya blush i färgen Coral Island nr: 82. En cremerouge som är enkel att dutta på med och sedan ta fingrarna och få det jämnt.

20140122-095426.jpg

0
Subscribe
Notify of
guest

8 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Frida
Frida
10 years ago

Snygg!!!!

Marlene
10 years ago

Snyggt! Även om jag försöker följa din instruktion, så blir det inte så där fint…

Kolla gärna in hos mej och tävla om en bok till barnen:
http://fdensammamamman.blogspot.se/2014/01/tavling-vinn-boken-kip-jansson-skracken.html

Frida
Frida
10 years ago

Såå snyggt!! Alltså, dina ögonbryn, så jäkla snygga!!!

Marie
Marie
10 years ago

Så himla fint!Jag älskar smink och tycker det är så kul att ta del av dina sminktips:)

Jeanette
Jeanette
10 years ago

Tack för superbra sminktips:)
Jättekul att du delar med dig av detta.
Jag har beställt rengöringsprodukter från Yves Rocher efter ditt tips och måste säga att de är helt underbara:)
Passar perfekt till min lite vintertorra hud!

Eva
Eva
10 years ago

Tjusigt :))))

Matilda
Matilda
10 years ago

Åh snyggt! Kan du inte dela med dig av lite tips om ögonbryn? Hållet på och blir galen av att måla mina ögonbryn brunröda varje dag å aldrig blir dom lika varandra! Ena längre upp än den andra som är sne osv! Måste måla dom pga av att man e en blondie som e färgad ginger 😉

Jes
Jes
10 years ago

Hej Niiinis! Första gången jag kikar in på din blogg.Men nu kommer jag att följa den dagligen!Jag gillar dina sminktips. Men jag vill ha ett tips..Då jag har brett mellan ögonen kan jag inte sminka mig som du gör, då ser det ännu bredare ut. Vad har du för sminktips för oss som har brett mellan ögonen? Tacksam för svar.

Nästa inlägg

Muttski – träning

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x