Godmorgon!

20140123-083755.jpg

Snabbt inne för att säga HEJ! Jag har en riktigt fuldag idag. Ni vet när det bara känns skit. Ögonen svider, halsen gör ont och huvudet värker. Då orkar man inte riktigt. Ändå fick jag till en liten dagens sminkning idag. Helt otroligt faktiskt.

20140123-084045.jpg

Jag kollade ”Notebook” igår efter att Eva tipsat mig. Jag hade helt missat denna film, den kom redan 2007 men jag hade igen aning om den. Helt galet med tanke på hur mycket jag älskar såna här filmer. Mycket riktigt så blev det tårkalas i soffan. Elliot satt och klappade på mig medan snoret och tårarna rann. Vilken kärleksfilm, ont i hjärtat på nåt sätt. Var såklart helt förstörd efteråt så jag gick raka vägen upp och la mig. Tony kom och la sig bredvid för att kolla film. ”Du är min Noah” sa jag och klappade på honom och så somnade jag på stört.

Nu ska jag jobba lite, återkommer med en snabb dagens sminkning och lite annat sen. Hoppas du får en fin torsdag!

0
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Marika
10 years ago

Å jag kollade också på den filmen igår, just bara för att jag hade läst din blogg innan 🙂 Har helt missat denna underbara film precis som du.. Verkligen en film som berörde!! Kram på dig <3

Cattis
Cattis
10 years ago

Tror vi har likadana glajjor. Från Favoptics?

Niiinis
Reply to  Cattis
10 years ago

Jajjemensan! Men mina är helt paj så jag måste verkligen beställa nya nu men jag älskar Favoptic!!!

Lisa
Lisa
10 years ago

Här är en till som kollade på Notebook igår efter att ha läst ditt tips. Men ååååå vad den var fin! Dock så var ju inte jag sådär superfin efteråt.. Zebrarandig på kinderna och clownröd snorig näsa.. 😉

Du Nina, nu jag måste ju också passa på att tacka så hjärtligt för att du förgyller min vardag med dina härligt ärliga och varma inlägg här på bloggen. Har aldrig lämnat nån kommentar men har hängt med dig i flera år nu.. Tack!

Nästa inlägg

Kvällen kan börja….

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x