Shopping

Halloj i stugan! Haha, förlåt att jag skrattar….men mina föräldrar har ett par bekanta där karln alltid alltid sa ”Halloj i stugan” när han kom och hälsade på oss. Till slut gjorde vi en grej av det där. 🙂

Hörrni! På lunchen idag drog jag ett varv på stan och inhandlade lite nytt till vår lilla kryssning imorn.

20140124-175201.jpg

Jag slog till på detta halsband ifrån H&M. Har en favvotjej som jobbar där och är så jäkla duktig på och peppa mig och handla lite nytt och annorlunda. Som detta halsband, jag använder aldrig såna här yviga smycken men nu ska jag alltså göra det.

20140124-180155.jpg

20140124-180247.jpg

20140124-180349.jpg

Blev ett par jeans. Svarta tajta med resår i midjan, sååå najsa! Jag skulle kunna ha bara såna brallor jämt. Kostade 149 spänn. Tröjan är skitläcker. Tajta ärmar och lite rak i modellen, materialet är lite tungt på nåt sätt. Den fanns i guld/beige samma blanka stil. Sen fanns den i silver också. Ångrar lite att jag inte köpte den beige/guldiga också….kostade 149 spänn. Allt från H&M som sagt.

Till kvällen blir det dessa brallor som jag hade på IDOL. Det var de inlägget ni fick hjälpa mig att välja outfit.

20140124-181214.jpg

Sen blir det nog den toppen som jag hade på julafton till.

20140124-181457.jpg

Sen blir det nog någon kavaj över. Dock så har jag inte bestämt mig riktigt hundra än. Det visar sig imorn.

Jo, sen köpte jag nya trosor på H&M. Där fanns ett par favvisar förut som jag alltid köpte. Nu har dom slutat med dom. Varför slutar dom alltid med sånt som jag gillar!? I alla fall, en sak hajar jag inte.

Det här:

20140124-181735.jpg

QUE??? 7 tvättrådslappar inne i trosan. Är det ett skämt detta eller? Nu har jag fått sprätta bort dom. Vem fasen vill ha typ som ett gäng papper på hög i ärslet?

20140124-182205.jpg

Nåt som inte var lika kul var att det trillat i ett gäng kallelser i brevlådan idag. Jag har fått tid för gastroskopi och för att ta bort mina leverfläckar nu. Fick genast en stor klump av oro i magen. Usch, voine, ve och fasa vad jobbigt jag tycker att allt detta är alltså. Men det är som det är med det.

20140124-182548.jpg

20140124-182620.jpg

Sist men inte minst!!!! Kolla in min nya skönhet? Jag älskar henne! Tony kan han, han köpte den till mig och sa såhär: ”När du får kläm på den här kommer du älska den!” Han vet att jag är galet otålig med teknikprylar. Det ska bara vara enkelt och snabbt. Detta är en Acer V5. Den har sån lyxigt touchskärm och Windows 8.1….det gäller att lära sig det nya i den men det har faktiskt gått ganska så bra idag. Jag är så glad för den. Åh, nu har han bäddat för ligga min karl. 😉

Vad händer hos dig tro? Ha en mysig fredagkväll nu. ❤️ Tack för att du läser härinne hos mig.

0
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Linda
Linda
10 years ago

Hej Nina! Jag är här inne och kikar flera ggr om dagen, men jag har aldrig lämnat ett fotavtryck, men nu fick det vara dags. För när jag läste inlägget och ser smycket du köpt tänkte jag ”åh, vad snyggt, det skulle passa fint till min nya blus. Scrollar ner och ser först dina svarta byxor (som jag har likadana) för att sen se blusen, som var den blusen jag nyligen också köpt. Fick mig ett gott skratt att vi tänkt lika! Haha!

Tack för din fina blogg! 🙂 Kram Linda i Jönköping! (säg gärna till vilken dag du har dina kläder så vi inte ser prick likadana ut OM vi skulle ses, 😉

Nina Green
Nina Green
10 years ago

Jag måste bara säga. Jag läser din blogg varje dag. Jag får alltid ett gott skratt när jag läser dina inlägg. Du förklarar saker på ett sånt fint och roligt sätt så man kan se allt framför sig. Ha en fin helg och fortsätt med dina roliga inlägg.

mari-louise Rydèn
mari-louise Rydèn
10 years ago

Hej! Gjorde en gastroscopi i onsdags…och det var absolut inte kul, men jag hade föreställt mig att det skulle va mycket värre än vad det var!
Jag fick ingen bedövningsspray i halsen som jag trodde man fick..utan det va en bedövningsgele på själva slangen som trycktes ner i halsen… jag som har ångest och kräkfobi tyckte det såklart va skitläskigt! Hulkade och hostade å tårarna rann, men efter 4 min var det klart! Kände inget obehag efteråt och jag kunde gå och käka lunch direkt eftetåt! Och det var så gott efter att man varit utan mat så länge…
Du kommer att klara det så bra! Stor kram !
Å ha så kul på kryssningen i dina nya fina kläder!

Mark Rippetoe
Mark Rippetoe
10 years ago

Hej,

Kan man be om ett exakt modellnamn på datorn? Var köpte ni den? Hittar ingenstans!

Nästa inlägg

Dagens sminkning – Fredagsfeeling

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x