Godmorgon kryssningsdag

20140125-083353.jpg
Godmorgon!

Ännu en natt med god sömn! Vet inte om jag någonsin kommer vänja mig vid att sova gott igen? Det känns liksom konstigt varje natt jag gjort det. 🙂 Dock så vaknar jag upp med nackont och spänningshuvudvärk (som vanligt) så nästa vecka ska jag boka kiropraktortid. Behöver knickeliknacka lite tror jag. Hur har du sovit? Sover du gott eller har du något som håller dig vaken tro? Är jag ensam om min hattiga sömn?

Vi sitter och äter frukost framför Nyhetsmorgon. Så mysigt med lördagarna tycker jag, hela familjen sitter tillsammans (förutom pubbeungarna som sovit hos kompisar inatt). Jag ska börja packa inför kryssningen vi åker på idag. Jag är dålig på att packa i tid. Tror det beror på att jag är en känslomänniska när det kommer till kläder också. Det jag kände för igår kanske jag inte känner för det idag. Därför måste jag packa så sent som möjligt. 🙂

Vi hörs snart igen!! ❤️

0
Subscribe
Notify of
guest

9 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Lillemor
10 years ago

Öronproppar gör jättemkt för sömnen om man sover lätt.
Däremot kan trycket från öronpropparna ge spänningshuvudvärk eftersom trycket ligger på ganska länge.
Det finns en mindre sort av de öronproppar du har. De är gula ist för orange . Testa och se om de funkar. Är de för små blir det svårt

Niiinis
Reply to  Lillemor
10 years ago

Bra tips! Det ska jag absolut testa!

Linda
10 years ago

Här är det en till som drömmer om en härlig sammanhängande nattsömn.
Inte lätt att sova gott med en fyra årig propeller i sängen. Vissa mornar (typ merparten) känner man sig som en urvriden trasa när man vaknar. Men hoppet är ju det sista som lämnar en, så…;-))
Härligt att höra att det är en till som är som en annan när det kommer till kläder och packning! :-))
Hoppas att ni får det jättegott på kryssningen!
Tack för en toppen blogg!!
Kram

Anna
Anna
10 years ago

Åhh jag sover fruktansvärt dåligt :(, har gjort det under en längre tid, vilket är så otroligt slitsamt!!! Fick tom insomningstabletter vilket jag nu ångrar efteråt att jag började med, vilket gift för kroppen:(. Nu måste jag sluta ta dom säger läkaren, en kvinna i min ålder ska inte ha ”dessa” problem med sömnen, utan man måste hitta en ”annan” lösning. Så nu har jag fått börjat med en medicin som innehåller melatonin, det har tagits blodprover, jag har öronproppar, målat om i sovrummet, kollat sängens placering i rummet, avslappnings övningar, mindfulness, massage, spikmatta, inget socker, inget kaffe, inte träna för sent, svalt i rummet osv osv men det är fruktansvärt att inte få sova :(. Mitt problem är att jag INTE kan somna, ligger upp till en tre-fyra timmar innan jag kanske kan lyckas få ihop lite sömn, innan det är dags att gå upp, fyyy!!!

Malin
Malin
10 years ago

Skulle bara vilja tipsa om att gå till en Ostiopat istället för en kiropraktor. De är lite ”mjukare”. Jag har gått till både och, Ostiopaten känns ”snällare” & ”tar in hela kroppen” mot kropp och själ (ja, det är lite flummigt, men värt det 🙂 :)). Bara ett litet tips.

Niiinis
Reply to  Malin
10 years ago

Tack för tipset. Hmm, var hittar man dom då tro?

Malin
Malin
10 years ago

Ostiopat: Vet inte, jag har ”hittat min” genom min pappa :). Google? Eniro? Vet inte hur bra de är på att ”marknadsföra” sig :). Hoppas du hittar ngn, värt letandet :). Ha så kul på kryssningen :D!

Isa
Isa
10 years ago

hej!
Jag fick bara en liten fundering när du sa att du vaknar av spänningshuvudvärk. Det kanske är så att du behöver en bettskena?
det kan ju vara så att du pressar ihop käkarna när du sommnat! Av det kan man få huvudvärk och ont i nacken. Tro mig jag vet. Kan ju vara värt att kolla upp? =) ha det så bra. Kramar

Ps. Du är verkligen en superskön, jätterolig människa! Älskar din blogg.

Niiinis
Reply to  Isa
10 years ago

Faktiskt också tänkt på det. Tony säger nämligen att jag gnisslar tänder på nätterna. Hmm…. Bettskena kanske skulle hjälpa?!

Nästa inlägg

Shopping

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x