Kryssningsdags

20140125-143036.jpg

Sådär då är vi på väg! Vi sitter på bussen just nu men hann ta en snabbfika innan vi åkte. Skulle hunnit äta lunch men det blev bara en macka och the. Milo skjutsades till kalaset innan vi åkte. Han hade bestämt sig för att ha skjorta och slips idag. Haha, älskar nu när han själv har börjat bestämma vad han ska ha för kläder på sig. Fråga mig sen när han bara vill ha spidermandräkten på sig varje dag, då älskar jag bog inte det lika mycket.

20140125-143258.jpg

Hej hej från oss längst fram i bussen. Vi är som ett gammalt pensionärspar. 🙂 Hörs igen om en stund. ❤️

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
pia
pia
10 years ago

Ha en uber skön kryssning. Jag har aldrig lämnat fotspår här men läser din blogg varje dag o alla inlägg du skriver =)Gud vilka fina ögonbryn du har, förstår att dom är ”fejkade” men hur får du till dom? Kanske du kan berätta? Ha en skön x och rå om varandra o njut. Kram

Em
Em
10 years ago

Säger som så många andra, jag kommenterar sällan men nu kände jag varför inte 🙂 man blir så glad att läsa din blogg, den är så varm och hjärtlig 🙂 precis så som du verkar vara! Vill även tillägga att jag tycker att du är otroligt vacker, ser så ung och fräsch ut jämt.
Hoppas att ni får en härlig kryssning!

Kram

Nästa inlägg

Godmorgon kryssningsdag

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x