Somna på 5 sekunder och tandblekning

20140127-153901.jpg

Den här filuren var ledsen i bilen efter han blev hämtad från förskolan. Frågade varför han var ledsen? ”Jag vet inte…” svarade han snyftande. Klädde av honom och bäddade ner honom under en filt hemma. Han somnade på exakt 5 sekunder. Om inte han vaknar och är sjuk så kommer jag att bli väldans förvånad. Jag börjar dessutom känna mig krasslig och Tony mår dåligt…. Ja så vi har väl bara sjukstuga att vänta här hemma. Inte konstigt alls med tanke på att alla är sjuka mer eller mindre.

20140127-155142.jpg

Så nu ligger jag bredvid honom här med en katt trampande på magen. Varför trampar han mig i ansiktet? Han sträcker sig alltid och vill trampa med en tass i mitt ansikte. Det gör ju svinont så jag står inte ut särskilt länge. Sen tänker jag på alla bajskorvar och kisshögar han stått i med sina tassar och då får jag spunk.

20140127-155336.jpg

Hörrni! Nu håller jag på och testar en ny tandblekning. Jag är så nyfiken på den här. Här får man med skenor som man själv formgjuter efter sina egna tänder.

20140127-155612.jpg

Så jag har nu formgjutit dessa skenor efter mina tänder och kört min första blekning. Tänkte jag skulle köra några ggr först innan jag visar dig resultatet. Spännande ju! 🙂

Vi hörs igen om en liten stund. Jag ska klappa på min lilla pojk nu och hoppas på att han bara är lite trött och inte blir sjuk.

0
Subscribe
Notify of
guest

6 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Åsa
Åsa
10 years ago

Oj då, hoppas han mår bra sen och att han åtminstone inte blir så dålig. Är själv hemma idag med min 4 (snart 5)-åring.

Spännande med tandblekningen, kul att du vågar testa och visar resultatet! Har två frågor också: dels undrar jag hur du gör för att få en sån perfekt kant på eyeliner-linjen? Jag har en jättebra spets men tycker det är svårt att få perfekt kant, ögonfransfästena förstör liksom! (Nån som fattar den här konstiga beskrivningen?!

Niiinis
Reply to  Åsa
10 years ago

Alltså, mitt råd är nog övning OCH att inte dra den i ett svep. Att man liksom tar den i små drag om du förstår vad jag menar. 🙂

Åsa
Åsa
10 years ago

Hälften kom visst inte med…

Undrade också om du kan se skillnad på vem som kommenterat trots samma namn (om du tex kollar mailadressen). Hoppas ni håller er friska, ha en bra kväll! 🙂

Niiinis
Reply to  Åsa
10 years ago

Har man lämnat mejladress ser jag skillnaden. Det är alltid kul när ni gör det tycker jag, det är så jag skiljer er åt. 🙂

KRAM

sofia208
10 years ago

Håller alla mina tummar och tår för att ni inte går någon sjukdom i huset ❤️

Madde
Madde
9 years ago

Hej,

Gick det bra med tandblekningen? Är lite nyfiken.

Själv använder jag Stella White Strips, det är enklare än att använda en sån där skena och jag tycker att resultatet är bra (dricker mycket kaffe och te så jag blev glatt överraskad). 🙂

Nästa inlägg

Morgonpromme modell FREEEEZING!

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x