Anmäl svinen!!!!

20140128-093742.jpg

Detta gör min vansinnig!!!

Jag har lagt upp på min insta (ninahermansen1) att alla som följer mig ska anmäla detta konto. Det var en vän till mig som lagt upp på sin insta.

Finns det såna här människor? Skulle jag få veta att mitt barn gjort något liknande skulle det vara slut på fritidsintressen och roligheter för låååång tid framöver. Vem för sånt här? Hur är dom funtade? Det skär i mig för denna flickas skull! Hur mår hon liksom? Finns så mycket jag vill skriva om det här men är stressad att bara få bort kontot fort!

Var snäll och anmäl om du inte redan har gjort det. I skrivande stund är kontot kvar! 🙁

0
Subscribe
Notify of
guest

8 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Helen
Helen
10 years ago

Usch, jag blir galen. Varför gör man sånt?? Har varit inne och anmält sidan och hoppas att den snart försvinner. Undrar bara vad som händer med flickan? Rötäggen finns ju kvar trots att sidan försvinner från instagram…

Niiinis
Reply to  Helen
10 years ago

Ja där kan tyvärr inte jag göra så mycket mer utan hoppas på att det finns professionella människor omkring henne och stöttande föräldrar.

Agnieszka-2barnsmorsan
10 years ago

Anmält och även uppmanat dem som följer mig att göra samma sak!

Fy så hemska människor det finns nu :/

kramar

Laura Virtanen
Laura Virtanen
10 years ago

Fy fan vad man blir arg!! Det är ju helt sjukt att någon kan göra ngt sådant! Det galna är att jag gick precis och anmälde det och nu har de plötsligt fler följare?!! Usch!

Martina
10 years ago

Hur anmäler jag?? Kan man anmäla genom instagram eller hur gör jag?? Blir riktigt riktigt arg!!!!!

Åsa
Åsa
10 years ago

Jag anmälde den där profilen på instagram för någon vecka sedan men blir så galet upprörd att den fortfarande är kvar.

Har nu anmält den igen.

Anna Lundqvist
Anna Lundqvist
10 years ago

Har också anmält Fy fan rent ut sagt så arg, ledsen och förbannad jag blir!!!!! Stackars tösabit.

Fru P
10 years ago

Alltså. Man blir liksom både helt jävla asförbannad så man vill skrika högt samtidigt som man blir helt tom. Och mållös. Vi som har barn kan bara GISSA hur galen man skulle bli om det var ens egen dotter som blev mobbad på detta viset. Det skär i mitt hjärta och saknade man den där spärren så hade man ju slagit ihjäl ungjävlarna som gjort detta! Jävla pack. Ja, jag svär som ett as nu men det kommer liksom inget annat ur en när man ser så’nt här. Fy fan. Helvetes satans skitungar. Eller nä, satans jävla skitföräldrar som inte lyckats bättre. SÅ HÄR FÅR MAN INTE BETE SIG.

Nästa inlägg

Godmorgon snow

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x