Godmorgon snow

Godmorgon på
er!

Nä, Milo blev inte sjuk. *peppar peppar* Han sov i en timma och vaknade sen och var precis som vanligt. Han berättade då att han mått lite illa och att det var därför han var ledsen. Dock så blev det inget kräks eller nåt av det, jag mådde också lite illa igår så det kanske var en släng av något? Hoppas det så vi inte dragit på oss vinterkräksjukan, Holy HELL….den vill vi INTE ha!

20140128-071418.jpg

Jag gav mig ut på en morgonpromme i morse. Det hade snöat en hel del och det var riktigt tunggått i den terrängen. Tur jag har mina broddar! Man känner sig som 88 men det göööööör inget. Bättre det än och gå och spänna sig för att man ska ramla hela tiden.

20140128-072142.jpg

Vårt torg i vinterskrud. Här har vi fullt med belysning kvar. Det tycker jag är bra, så länge det är mörkt och vinter kan det gott hänga kvar.

20140128-072305.jpg

20140128-072312.jpg

Rödkindad som en jultomte var jag när jag kom tillbaka. Härligt och kliva in i stugvärmen efter en ganska så kall och blåsig promenad.

Idag väntar ett möte, jag ska också skicka iväg några posters. Du vet väl att det är ALLA HJÄRTANS DAG erbjudande på Nindigos Rum. Massor med posters och tavlor till vrakpriser! Kika in HÄR! Här inne kommer det bjudas på lite tyck & tänk, recept, sminktips och ett hett tips. Vi hörs snart igen! ❤️

1
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
sofia208
10 years ago

Vilken härlig start på dagen, bra jobbat! 🙂 Visst är det underbart att få komma in när man varit ute i kylan?! Underbart!

Ha en fin dag!
Kram kram

Nästa inlägg

Somna på 5 sekunder och tandblekning

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x