Från budget till lyx hudvård!

Lovade dig ett hudvårdstips idag! Jag får ofta frågor om billig hudvård men också om bra hudvård.
Här har jag tagit fram 3 riktigt bra krämer i 3 olika prisklasser. Jag har provat alla och ska helt ärligt säga att oftast får man det man betalar för.
Men dessa 3 gör jobbet så att säga, sen att jag tycker att Chanel är oslagbar på många sätt, det är en annan femma. Så länge produkten gör sitt jobb så är det en bra produkt, inte sant?

20140128-085236.jpg

1) NIVEA. En bra produkt för förr hy. Den ger fukt, går in i huden fint och håller din hy återfuktad hela dagen. Hittade den för 79 kr HÄR!

2) CLINIQUE. En av mina favoritmärken när det kommer till hudvård. Just denna är fantastisk för torr hy men också blandhy som vi skandinaver oftast har. Denna funkar även på känslig hud. Du blir inte fet utan återfuktad och den går snabbt in i huden. Jag hittade den för 399 kr HÄR!

3) CHANEL. Chanel är märket som ofta står för lyx. Så även i detta fall. Detta är egentligen en kräm för normal hud men den ger fantastisk fukt. Den är berikad med sheasmör och rapsderivat som synbart jämnar ut och fyller ut huden och det känns kan man säga. Så snygg och bra kräm. Hittade den för pangpriset av 699 kr HÄR! (då ska man veta att denna går lös på runt 1000 lappen i butik.)

0
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Frida
Frida
10 years ago

Jag måste slå ett slag för Exuviance! Det är verkligen den bästa hudvård jag provat. Jag har fått en helt annan lyster och balans i min hy sen jag började med deras produkter. Inte jättebilligt, men inte extremt dyrt heller och då är deras produkter väldigt dryga; jag köper nytt två eller max tre gånger per år. Finns dock bara på hudvårdssalonger tror jag, och nätet förstås 🙂

Nästa inlägg

Underbara örngott från Ellos

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x