Underbara örngott från Ellos

Jag skulle ju bjucka på ett tips! Minns ni att jag köpte nya lakan på Ellos? Till dom lakanen köpte jag ju örngott (fågelgodis – hahaha) med stjärna på. Passade så bra till mina nya lakan. Nu är jag ute efter fler påslakan så jag var in och kikade där igen, Ellos har blivit en ny favvo för mig faktiskt. Har aldrig tänkt på den butiken förut men där finns sååå mycket fin heminredning som jag redan tipsat om tidigare i ett spara/slösa inlägg. (Nope, är fortfarande inte sponsrad av Ellos – men ska dom inte kontakta mig snart med tanke på hur mycket reklam jag gör – haha….:) ). Nu ska jag i alla fall tipsa om dessa jättefina örngott, jag vill ha alla!

20140128-075434.jpg

Örngottet med svart dynamotext, 29.50 :- HÄR!
Örngott (2 pack) med ugglan, 78,50:- HÄR!
Örngottet med stjärnan (2 pack, som jag har), 68.50:- HÄR!
Örngottet med texten LOVE, 39:- HÄR!

20140128-080804.jpg

Örngottet med ”god natt” texten, 39:- HÄR!
Örngottet med texten ”mine”, 39:- HÄR!
Örngottet med texten ”yours”, 39:- HÄR!
Örngottet med det beiga hjärtat, 39:- HÄR!

Det var dagens TIPS det! Själv måste jag köpa en massa nya innerkuddar som jag kan ha dessa härliga örngott på!

0
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Maja75
Maja75
10 years ago

Ellos är toppen! Handlar en hel del därifrån. Deras rabatter är kanon och fler företag borde ta efter!! Handla för 1500, få 500 i rabatt, t ex. Mycket bra, tycker jag!

Ha en härlig tisdag!

Nästa inlägg

Anmäl svinen!!!!

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x