Depend Gellack och Carola Häggkvist

MEN NIIIIII DÅ!!! Hur goa är inte ni då? Jag blir helt rörd. Alltså, tack för att just du läser här och tack för att jag får vara en av de bloggare du följer. Jag är ”blessed” med ett sånt jäkla härligt gäng här. Jag vill bara säga det, jag MÅSTE säga det så att ni förstår hur viktigt detta är för mig. Så mycket fin feedback jag fick. Åh, vad roligt att ni verkar gilla det. Som jag sa, jag är ju så fett taggad på att göra massor med klipp nu. Det är ju så kul. Jag har också tänkt att vi tillsammans ska bestämma vad klippen ska innehålla, ni får jättegärna tycka och tänka också!

Apropå ingenting alls! Ikväll var vi bjudna till mamma och pappa på mat. Mamma hade köpt lego till Milo så vi brassade dit. Mamma hade även köpt ett sån Gel-lack kit med lampa och hela konkarongen.

20140129-210409.jpg

20140129-210414.jpg

Jo, men så jag satte mig och fixade nailsen. Jag har ju inte hunnit till min fina Lotta på Min Lilla Salong och göra mina naglar på evigheter nu så det passade ju bra och testa detta.

20140129-210624.jpg

20140129-210635.jpg

På bilden här ser det knallrött ut men det är mer RASPBERRY som det heter. Ska bli intressant och se hur detta håller nu?

NÄMEN nu jädrans måste jag sluta, Mia på Grötö börjar nu. Carola ska vara med. Jag är hennes look alike har jag fått höra ungefär en miljard gånger. T.o.m min egen mamma tycker att vi är jättelika. Då blir jag skitstolt för jag tycker hon är jättesnygg. 🙂 En gång stod jag vid ett övergångsställe i Sthlm. Då kom det en liten tjej och ställde sig bredvid mig och tittade på mig. Jag hörde att hon dividerade om något med sin mamma. Till slut sa hon:

”Visst är du Carola Häggkvist? Kan jag få din autograf?”

Jag tappade hakan i backen. Man kan ju liksom inte luras och ba: Jaaaa för fan, det är jag! Så jag sa som det var, att det inte var jag. Tjejen blev besviken, det såg jag. Så det var ju synd att det inte var riktiga Carola som stod där…..

0
Subscribe
Notify of
guest

15 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Lillemor
10 years ago

Depend gellack är grymt! 7 veckor som längst har jag haft på mina naglar. Sen har jag oftast tröttnat och bytt färg innan så lång tid gått. Ett otroligt bra köp 🙂

Niiinis
Reply to  Lillemor
10 years ago

7veckor??? Hoy hell vad länge….. 🙂

Lotta
Lotta
10 years ago

Hej! Helt apropå ngt annat än detta inlägg. Kom på det när jag läste tidigare inlägg… Prova gå med stavar, om du inte gör eller har gjort det. Jag började med det under julen. Himla skönt faktiskt, när över- kroppen får jobba lite extra också. Sen så kan du ju använde dem att slå ner någon idiot om denne skulle bli närgången… 😉 Jag som bor på landet känner mig lite tryggare om det mot förmodan skulle komma ett vildsvin eller älg….:-) Trevligt inlägg med kakan! Måste prova.
Kram Lotta

Niiinis
Reply to  Lotta
10 years ago

Klarar tyvärr inte stavar sommin nacke är just nu, men sen hoppas jag på att fixa det! Bra vapen dock! 🙂 Kram & tack!

Anna
Anna
10 years ago

Depends gellack är grymt! Bara nageln är ordentligt rengjord innan så sitter det som berget!
Lite jobbigt att ta bort tyvärr… Deras remover gel tycker jag funkar bäst. Den har jag en metallskrapa jag köpte i NY som är toppen att skrapa bort lacket med.

Vill också hurra dig för filmen. Du var verkligen avslappnad och naturlig! Bra jobbat!

Niiinis
Reply to  Anna
10 years ago

Bra tips med skkrapa! Det borde ju gå att få tag på i nånaffär i sverige också?? TACK fina du! ♥

Anonymous
Anonymous
10 years ago

Måste fråga, jag har med varit sugen på det nagellacket. Var det krångligt att lägga på med lampor osv. Tar det långt tid?

Niiinis
Reply to  Anonymous
10 years ago

Inte alls krångligt! Det var en rengöriing först, sen genomskinligt lack – lampa i 30 sek. Sen var det själva lacket i 2 omgångar med lampa. Avslutningsvis ett topplack med lampa. Sen rengöring igen. Klart. Vad kan det ha tagit sammanlagt. 15 minuter max!

mrsnatten
10 years ago

Depend är asgrymt jag har mitt ca.2-3 veckor. Sen måste jag byta för naglarna växt så mycket så att jag har 5mm utväxt, inte snyggt! Bästa nagellacket grymt!!!

Niiinis
Reply to  mrsnatten
10 years ago

Kul och höra, ja funkar detta så är det helt klart värt ett köp! 🙂 Så härligt att ha snygga naglar hela tiden ju…. KRAM på dig!

Helene
Helene
10 years ago

Jag är så nöjd med gellacket!! sitter så bra och framförallt är det blankt i 3 veckor! jag pillar bara bort mitt, svårt om man vill ta bort det tidigare än 2 v men annars är det jättelätt. Dock köpte jag en större lampa på Tradera där man kan stoppa in hela handen och den har en reflektor som gör att det sitter bättre. Depends lampa är så liten. Om någon vill köpa min Dependlampa för 150 kr hör av er!

Niiinis
Reply to  Helene
10 years ago

Ja, hör av er till Helene om ni vill köpa den!

Kul och höra att det funkar så bra, ska bli så intressant detta. Jag älskar också att det håller sig blankt, det är så syggt!

Helene
Helene
10 years ago

Så snyggt att också göra fransk manikyr med! Det håller riktigt länge och vill man ha annan färg under tiden går det bra att måla över med vanligt nagellack och sedan ta bort med aceton då går bara det vanliga lacket bort!

L
L
10 years ago

Åh, använder inget vanligt lack längre sedan jag började med Depends gellack! 😀 Det sitter så otroligt bra (upp till 2 veckor på mig”, går inte av i kanterna och är ju superglossigt! Älskar det!

L
L
10 years ago

Just det, ett tips: de har en ny metod för att ta bort lacket nu. Det är som en sorts olja som du masserar in på naglarna, och sedan doppar du naglarna i varmt vatten. Då går det supermycket lättare att ta bort det. 🙂 Och kanske lite skonsammare än att skrapa bort (som jag gjorde innan). 😀

Nästa inlägg

Första videobloggen!

15
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x