Om kiss….

20140130-081534.jpg

Godmorgon!! påklädd till tänderna idag!

Ser ni att det ser ut som jag har en kissfläck mellan benen? 😀 Det är inte kiss brallan är så (man kan tro att det är kiss eftersom jag är trebarnsmamma – gick upp 40 pannor min sista graviditet – den sista ungen jag sköt ut vägde 5 pannor och var 54 cm lång – JAG SPRACK INGET). Man kanske kan tro att pisset liksom rinner utefter mina ben mest hela dagarna. 🙂 Så farligt är det inte, kisseriet är som det var förut….

*Klarar inte 3 nysningar i rad utan och knipa utta helvitti, glömmer jag knipa kommer det en liten skvätteliskvätt i trosan.

* Hoppar ogärna studsmatta, gör jag det krävs fokusering och en tömd blåsa.

* Får jag hostan från helvetet får jag träna knipmuskeln riktigt bra.

Typ så ser det ut. Som jag berättat för er tidigare har jag ju införskaffat mig knipkulor. Någon skrev om att dom gjort en operation, jag kvalar inte in för det då mitt problem inte är så stort. Jag har inte gett min kissmuskel den träning den ska ha helt enkelt. Jag har slarvat. Dock har jag inte kommit igång med min träning ännu. Alltså knipkuleträningen. Men jag ska… Det är bara det att det känns som man vill ha lite egentid när man ska göra det. Det är ju inte att jag lägger mig på sofflocket och kastar in en gul boll i muttski när familjen är i närheten. Det känns som jag vill vara helt själv utan risken att någon sliter upp dörren när man står där. Men hur ofta är man själv? Typ aldrig ju….

Det jag nu funderar på är om man kan slänga in den innan jag går ut på min morgonpromenad? Men tänk om det skulle bli typ kramp eller nåt – ja där inne i muttskihålet? Så kan jag inte gå och så är klockan halv 6 på morgonen. Vart ringer man då? Tony sover ju. NÄMEN du hör ju, det kanske är en dum ide! Jag måste avsätta schemalagd tid för det helt enkelt. Ska köpa en stor almanacka och skriva med stora bokstäver MUTTSKITRÄNING några dagar i veckan. 🙂 🙂

Ojoj! Här la jag ribban tidigt denna dag. Ni har väl knappt druckit ert morgonkaffe förrän jag varit i dom nedre regionerna och rotat. Förlåt, ibland vet man bara inte vilket håll ens blogginlägg tar vägen, idag blev det hitåt. 😉

0
Subscribe
Notify of
guest

22 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Mari-louise Rydèn
Mari-louise Rydèn
10 years ago

Kör muttskiträning med kulorna på din morgonpromenad! Du får väl testa lite hemma, innan du går ut, om de vill slinka ut eller om dom stannar kvar i värmen…
Huvva, det var alldeles för länge sedan jag använde mina..jag va jätteduktig efter första barnet..barnmorskan blev förvånad och berömde mig vid efterkontrollen över att jag kunde ”lyfta” också..inte bara knipa…
Jaha, ok, det va väl bra…hi hi
Nä, mer muttskiträning till kvinnorna!

Niiinis
Reply to  Mari-louise Rydèn
10 years ago

Ja men visst är det så? Jag var grymt duktig efter Thedde, sen glömdes det liksom bort med nästa barn. Helt värdo ju… Att man är sådär? Det är ju en färskvara som med allt annat i kroppen. Måste nog börja hemma kanske och bara knata omkring… 😉

Anna
Anna
10 years ago

Underbara du!!! Satte morgonkaffet i vrångstrupen, skrattar så jag får knipa;) Ha en fantastisk dag!!!

Niiinis
Reply to  Anna
10 years ago

Ja, den kan vara lite svår också. Den där när man skrattar så man gråter…. 🙂

Viola
Viola
10 years ago

Muttskiträning, ha ha 🙂 Pröva en kortare promis först, för mig funkade det jättebra med kulorna i under promisen – egen tid, träning både ut och invändigt – som skrivet innan ”mer muttskiträning till kvinnorna”!

Niiinis
Reply to  Viola
10 years ago

Ok, jag kanske bara ska ta en liten kvart eller nåt? Ja ”mer muttskiträning åt kvinnorna”!!! 🙂

Lina
Lina
10 years ago

Haha underbara människa!

Niiinis
Reply to  Lina
10 years ago

Puss ♥

Rosa
Rosa
10 years ago

Tjene!! Var lite försiktig bara .. Har en kusin vars knipkulor kom farandes i korridoren när vi skulle gå och jobba… Plupp plupp plupp så åkte dom ut och ut genom byxbenet!!

Niiinis
Reply to  Rosa
10 years ago

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA! Jag döööööör…… ahahahahaha…. Det skulle kunna hända mig också! 🙂

Pernilla
10 years ago

Underbara människa 😀 Hur härligt är det inte att börja dagen med muttskin! Känner ju (tyvärr) igen mig i det du skriver om nysningar, hosta och allt vad det är… kanske inte är så dum idé att köpa på sig ett par muttskikulor.. 🙂
Stor kram och jag önskar dig en fortsatt underbar dag!

Niiinis
Reply to  Pernilla
10 years ago

Kööööp! Jag tror att det kan vara den bästa investeringen någonsin. Kanske slipper man sitta och skvätta på hemmet sen?? 🙂 Bra dag till dig med. ♥ KRAM

Nina
Nina
10 years ago

Haha!!!

Liselott
10 years ago

Ha ha Underbara människa!!! 🙂 ♥

EmmsanPemmsan
10 years ago

Hahahaha! Älskar!!!

Jag måste fasen åsså köpa muttskikulor. Pronto!

Tack för att du är så jädra härlig!! <3

Ulrika
Ulrika
10 years ago

Underbara människa:). Fullkomligt älskar dina inlägg och din blogg har blivit ett beroende:):). Ha en underbar dag:).

Lina
Lina
10 years ago

Du är så jäkla skön Nina! Helt underbara inlägg. Sluta aldrig tack! Kram o ha en riktigt bra dag!

Erica
Erica
10 years ago

Jag väntar ivrigt på resulratet från dina träningar! Själv borde jag absolut skaffa ett par också för jag kan ju snart varken jogga eller göra X-hopp på jumppam utan att det skvätter i trosorna! Jätte jobbigt och inte lär det bli bättre.:(
Vi är tydligen många här ute som behöver din hjälp!;)

Hanna
Hanna
10 years ago

Hahaha

mariem
mariem
10 years ago

Halloj!!! Gud vad jag älskar dina inlägg! Kan man inte få hänga med diig?!

Anna
Anna
10 years ago

Haha härliga du, håller med om att din blogg är beroendeframkallande 😉 kram

Marie
Marie
10 years ago

Så jä**a rolig du är!
Det är rätt, vi måste börja prata om det. När jag hade mina problem innan operationen så började jag berätta om dem. Och JÄTTE-många hade samma problem i olika men ingen har sagt nåt, för de skämdes.
Vi ska inte behöva skämmas när så många har detta lilla issue.

Nästa inlägg

Depend Gellack och Carola Häggkvist

22
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x