Fredag, Jerry’s och avdankad i soffan!

20140131-183705.jpg
Min FAVVO Jerrys!!!

Gokväll i stugan!

Ja, här hade jag planerat att jag skulle laga fläskfilégryta och göra mugcakes till efterrätt. Körde Milo till Tonys jobb och drog och handla efter mina möten (ska berätta lite om vad jag ska hitta på senare – imorn får du veta lite mer, jag har blivit skvatt galen tror jag!) Medan jag var där hade han klämt sig som fasen i en av deras skjutdörrar. Tummen var röd och svullen. Ja så allt det där med matlagning kändes liksom blööööök helt plötsligt. Det blev take away thaimat och lite Ben & Jerrys till efterrätt. Bara för att jag är värd det. Har gjort 4 prommisar denna veckan och hållt igen under hela veckan. 🙂 Då kan man ”unna sig lite” under fredagskvällen. (Kallas veckobonus och motionsbonus på Viktväktarspråk).

Nu är tummen bra igen men det gjorde nog väldigt ont att klämma sig. Det vet man ju själv när man klämmer sig. Man vill ju skrika rakt ut, banka sitt huvud i väggen och slå nån på käften liksom. Tussen. Skönt att det gick bra i alla fall, han har varit lite olycksfågel denna veckan vår minsting.

Jaha! Vad gör du då? Har du party på gång eller är du som en annan, slut avdankad och sovande i soffan strax efter 9. 🙂

0
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Therese Biagiotti
Therese Biagiotti
10 years ago

Stackars Milo, hoppas helgen blir bättre för honom!

Ajälv så gör jag din fläskfilé med balsamicosås, blir tyvärr sen middag då killen jobbar. . Men tänkte överraska honom med detta oxh ett glas rött och sen blir det mugcakes ill efterrätt :)) hoppas hoppas att jag lckas med båda delarna!

På tal om glass, har du testat yollibox’s glass? Tillochmed nyttig 🙂 frozen yoghurt i olika smaker, slår B&J’s faktiskt! Bara ett tips 😉

/Therese

sofia208
10 years ago

God kväll!

Lät ju inte alls roligt för Milo, hoppas tummen repar sig fort ❤️
Klart man får unna sig ibland, utan att ha dåligt samvete! Du har ju dessutom jobbat på så bra under veckan så en belöning är absolut på sin plats 🙂

Jag är sjukt tråkig den här fredagen, somnade nog runt 19 tiden i soffan och ligger redan under täcket i sängen. Skall bara uppdatera mig på favvobloggarna innan jag somnar om igen 🙂 Förhoppningsvis sjukt pigg imorgon istället!

Ha det gott!
Kram kram

Piccolecose
Piccolecose
10 years ago

Usch och fy, hoppas tummen blir bättre tills i morgon! Jag har varit hemma hos en väninna och tagit ett glas vin medan mannen spelade tennis med barnen på klubben. Superhärligt avslut på fredagen!
Kram

Steffo
Steffo
9 years ago

Behöver Du nån Du kan slå på käften så använd mig. Behöver lite stryk tror jag….

Nästa inlägg

FINFREDAG!

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x