Lyxig start på lördagen!

20140201-075704.jpg
Godmorgon HÄRLIGA LÖRDAG!

En av favvisdagarna för veckan är här! Fredag är ju nr 1 på nåt sätt men lördagen är tätt följt efter. Jag vaknade och trodde det var en helt annan dag dessutom så att det var lördag blev som en liten överraskning. 🙂 Tänk vad borta man kan vara när man vaknar alltså? 😉 Jag har dessutom drömt de mest konstiga sakerna. Nu när jag sover bättre så är det en sak som återvänt, drömmarna. Dom har knappt funnits hos mig när jag sovit dåligt nämligen.

Åh idag är det lyx som står på agendan. Kl 10 ska jag nämligen till min älskade massör Sophie på Hjärta & Smärta kliniken och få 45 min massage. Min spänningshuvudvärk brukar bli bättre när jag gått hos henne ett tag, nu var det längesen jag gick. Ska ju försöka få mina spänningar att släppa lite inför att jag ska våga mig till en kiropraktor eller osteopat senare. Ja herreminjee, det är inte lätt att vara rädd för tammefasen allt! 🙁
20140201-081353.jpg

Aja, sen ska vi avsluta med AHA behandling, en expressbehandling. Lite fakta: En snabb behandling som ger huden ökad lyster, förbättrar struktur, renare och finare porer samt ökad spänst. Passar alla hudtyper.
För bästa resultat rekommenderas en kur på minst 5 tillfällen under 5 veckor.

Såg dessutom att dom hade ett supererbjudande nu under hela februari på just den behandlingen!!

Paketbokning av fem gånger 1500kr! Gäller hela februari månad! BOKAR GÖR DU HÄR!

Ps: Idag följer nog filmkameran med under hela dagen! 🙂 Snart dags för nästa videoinlägg igen.

1
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Svahnholmen
Svahnholmen
10 years ago

Låter som en härlig lördag! Själv ska jag snart krypa ner i sängen en liten stund! Har varit upp tiiidigt med lilltjejen! Lite shopping på Mio och Ikea lite senare idag. Ikväll blir det mellomys med mina tjejer, granntösen och hennes mamma! Älskar hela mellocirkusen

ulstrupan
ulstrupan
10 years ago

Härlig lördag och det låter helt underbart med massage. Man ska verkligen unna sig lite ibland. Har själv stora problem med huvudvärk och nacke, har äntligen börjat att ta tag i eländet. Varje fredag står det akupunktur på schemat, helt underbart och nålarna som jag var orolig för i början gör verkligen det dom ska. Tror tametusan att det börjar verka och göra under med huvdet/nacken. Har också funderat på att gå till en kiropraktor och de där med osteopat låter intressant. Tycker du stark som tar tag i det hela.
Här ska det i dag vara mellomys i soffan med min minsting, mysigt att bara få umgås två ibland:).
Ha nu fortsatt underbar lördag Nina.

Stor Kram:)

Maria
10 years ago

Hej Nina,
Om det finns någon osteopat i närheten av där du bor så tycker jag att du skall gå dit. Kan varmt rekomenderas.

Jag hade haft ständig värk i nacken, och kunde inte vrida huvudet så att jag så över axeln. Efter första behandlingen var värken borta och efter några gånger kunde jag se långt bakom mig över axeln. Gick dit ca 1 år och fick regelbundna behandlingar. Jag tror att det är ca 6 år sedan jag slutade få behandlingar och jag har inte haft värk sedan dess och kan fortfarande vrida huvudet så att jag ser långt bakom mig. Väl investerade pengar i mig själv och värt varenda krona.

Hm, kom på att du läst om osteopati men skickar med en länk till min osteopat… http://www.mediform.se/osteopati

Lycka till vilken behandlingsform du än väljer och hoppas att du snart blir bättre i både rygg och mage!

Nästa inlägg

Fredag, Jerry’s och avdankad i soffan!

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x