MISSONI kopia och lyxdag!

Hallå lördagsfirare! Vi har just landat i soffan efter en minst sagt härlig dag. Ljusen är tända överallt och det känns så skönt med lördag.

20140201-170332.jpg

Jag började ju med massage och en ansiktskur idag. Sophie är så galet duktig och kunde känna att jag haft spänningshuvudvärk på hur mina spänningar kändes. Tony och Milo var med så Tony har filmat massor. Jag fick en behandling som heter ”hela dig”. Då ingår massage och just denna AHA ansiktskur. Mitt face var verkligen som en barnstjärt efteråt. Nu ska jag göra denna behandling 5 ggr för att uppnå optimalt slutresultat. Sen behöver man underhålla med en likadan kur 2 ggr till på ett år. Så sammanlagt 15 ggr på ett år för barnstjärtshud eller Askungehud. Jag såg så stor skillnad bara på en endaste behandling. Porerna minskar, huden stramas upp genom att collagenet stimuleras och jag som är torr som fnöske är helt len och återfuktad nu. När man gjort 5 behandlingar så håller sig huden fräsch en längre period. Sa till Sophie att jag vill köra detta nu. Samtidigt behöver jag massagen också så då berättade Sophie att det finns en behandling som heter just ”hela dig”. Ja men då kör vi den då sa jag! 🙂 Trodde den skulle vara svindyr men den kostar verkligen bara 700 pistoler. För både massage och ansiktskur. Du kommer få se i klippet sen (kommer in imorn här på bloggen) hur JEFLA skönt det var alltså. Holy moly! Jag höll på att somna vid flera tillfällen och känslan av att vara masserad innan är svår att slå, man är verkligen sååå avslappnad! Antingen så kan du alltså köra 5 AHA behandlingar för 1500 kr nu under februari, eller så kör du den här som jag gör (”hela dig”) för 700 kr per gång. Boka HÄR!

Sophie är rätt uppbokad så boka fort är mitt tips!

20140201-172154.jpg

20140201-172215.jpg

Efter behandlingarna for jag hem och sminkade på mig lite (makeupen blir jättefin efter en kur) och så gick vi på stan.

20140201-172325.jpg

20140201-172330.jpg

Milo fick lajja av sig ordentligt. Han kastade sig i varje snöhög han såg. Fattar inte hur dom orkar bara? Känns helt galet för en annan skulle flåsa som en hund.

20140201-172532.jpg

Sist av allt åkte vi förbi Rusta. Vi skulle bara titta lite…… ”Jomentjeeeeeeeeeena”. Skitlätt och bara kolla. Såklart fyllde jag en korg med prylar. Bl a denna MISSONI kopia på filt. Ser precis ut som en MISSONI filt men kostar inte
riktigt lika mycket kan jag säga. Skiljer väl typ 4000 pickadoller på dom….

20140201-173605.jpg

På bilden till vänster ligger filten på min soffa….visst påminner den massor om en äkta MISSONI? Löp och köp,
99 spänn som sagt.

20140201-173746.jpg

Jag hittade ÄNTLIGEN en matta till köket också. Åh vad jag har letat alltså. Jag ville ha en svartvit matta, gärna en trasmatta eftersom jag tycker det är hemtrevligt och sen är de lätta att tvätta. En matta där man står och bakar och lagar mat blir lätt skitig så då ska det vara enkelt också. Denna kostade bara 149 spänn. Den är 2 meter lång och 70 cm bred. Älskar den verkligen och det blev så fint där nu. Ska ta bilder sen när det är lite mer ljus.

Jaha! Hörrni!!!! Är ni laddade för Mellon?!? Det är jag, jag ska absolut titta men måste nog ladda med tändstickor att sätta i ögonen. Är fortfarande helt trött och slö efter min massage. Aja, ska mysa ner mig under min MISSONI look alike nu. ❤️

5
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Ulrika
Ulrika
10 years ago

Snygg matta !!! Vart hittar man den ? ❤️

sofia208
10 years ago

Vilken fantastisk lördag, låter ju dödsskönt med den där behandlingen ❤️

Helene
Helene
10 years ago

Tyckte hon skrev att allt hon handlat var från Rusta

Nästa inlägg

Lyxig start på lördagen!

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x