Monday it is!

Godmorgon!!! Måndagmorgon och jag typ försvann igår. Jag kände mig ganska så urlakad igår, vet inte om jag hade sovit för mycket? Sovandet fortsatte nämligen. En stund till på förmiddagen och sen somnade jag kl 17 i soffan och sov till och från fram till kl 03.30 i morse. Kanske var det massagen som däckade mig. 🙂

20140203-060619.jpg

När jag vaknade ur min första dvala i soffan så åt jag och Milo lite Ben & Jerrys. Alltså det är så gott så det finns inga gränser tycker jag, å då är inte jag någon glassälskare alls.

20140203-060729.jpg

Vi drog iväg för att äta pizza till lunch igår och sprang på stora barnens pappa Magnus just innan så han följde med. Det var mig ett vindögt folk på den där pizzerian må jag säga. 🙂

20140203-060848.jpg

Måste bara visa. Kolla in mina ICA rosor? Köpte dom förra torsdagen liksom. Det är snart 1 1/2 vecka sedan. Det kan man väl kalla bra hållbarhet?

20140203-060950.jpg

Denna morgonbad jag startat med att ligga på den här. Enligt min massör så är det bra att ligga minst 20 min varje dag för att hålla sina muskler avslappnade. Jag som också arbetar med att texta blir ju så galet spänd och får så jäkla ont så för mig är det nog ett måste. Jag älskar ju att ligga på min spikis så för mig gör det inget alls.

Jaha! Idag är det måndag och jag har två tuffa veckor framför mig som tar mycket energi. Dels så har jag massor med jobb, viktiga möten och sen ska jag operera bort två leverfläckar på ryggen på torsdag och jag är så nervös för det helt plötsligt. Tänk om det är något i dom? Kan knappt tänka på annat. Veckan därpå ska jag göra gastroskopi. Mardröm! Usch, detta suger så otroligt mycket energi av mig känner jag…… Behöver hitta något som fyller på min energi nu eller som får mig på andra tankar, då är t ex inte huvudvärk det optimala att ha. Well well, det är bara att gå igenom detta nu (även om jag vill ringa och boka av – kasta in handduken liksom).

Sen har jag drömt så sjukt mycket mardrömmar inatt! Vad händer med mig? Jag drömde att det brann hos oss, i hallen utanför och ute på balkongen. Ändå låg vi bara kvar i sängen och avvaktade då det såg ut som elden brann ut på nåt sätt. Fy så hemskt. Sedan var jag ute på vattnet och bredvid fanns ett dagis. Räddningstjänsten kom i full kajuta och dök efter något. Då fick jag se att dom fick upp en liten pojke med overall och mössa som var död. Jag grät så himla mycket fast barnet inte var någon jag kände. Usch, man känner sig så låg efter såna där mardrömmar så denna måndag hade helt klart fått börja bättre.

Nu ska jag hälla i mig lite värltabletter och göra oss klara för jobb och förskola. Hoppas du fått en bra start på denna måndag! Idag kommer filmen in från behandlingen i lördags. Hörs snart igen!

0
Subscribe
Notify of
guest

7 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Catrin Andersson
Catrin Andersson
10 years ago

Jag är på väg till gastroskopi just nu. Är ordentligt nervös kan jag säga.

Niiinis
Reply to  Catrin Andersson
10 years ago

Är du??? Åh stackars dig eller vad man ska säga….. Skriv och berätta sen hur det gick! Jag kommer hålla tummarna för dig och tänka på dig så du vet! Kram kram kram! ❤️

Tezz
10 years ago

God morgon! Härligt med spikmatta! Jag hade en sån men använde den inte så sålde den, kanske skulle införskaffa en ny!
Det här med leverfläckarna! Jag har tagit bort en som satt på min höft! O det är så enkelt så enkelt! Förort går de med! Oäven om de skulle vara något med den så är den ju borra innan du vet ordet av de! Oftast ärdomju harmlösa!!

Lycka till!

Niiinis
Reply to  Tezz
10 years ago

Tack för dina peppande och lugnande ord. Ja, införskaffa dig en, det är ljuvligt på så många sätt. Jag blir sååå avslappnad av det och ska nu köpa en spikkudde också! 🙂 Storkram!

Hanna
Hanna
10 years ago

Tänk på att du kan be om lugnande när du gör gastroskopin. Jag gjorde det för 4 år sen och kan säga att det gick väldigt smidigt då!

Catrin Andersson
Catrin Andersson
10 years ago

Nu är jag hemma igen efter gastroscopin. Jag möttes av lugna och trevliga personal som förklarade hur det gick till. Fick sedan äcklig bedövnings spray i halsen. När den hade verkar i några minuter fick jag en bitgrej och så började läkaren stoppa ner slangen i halsen. Bläääää, fick ordentliga kräkreflexer så hon fick avbryta. Med bedövningsspray sprutades in och sedan gjorde hon ett nytt försök. Jag fick fortfarande kräkreflexer men det släppte så fort hon hade kommit förbi svalget. Jag fick petat undan slangen så jag kunde röra på tungan och då kändes det helt okej. Långa djupa andetag och en massa rapningar blev det. Jag kunde kolla på TV skärmen och där såg allt bara bra ut. Det var ingen rolig undersökning men det gick jätte bra. Nu behöver jag inte vara nervös om jag måste göra om det igen. Du kommer klara din undersökning galant. Tänk bara på att andas lugnt så går det bra. Tig också bort 1 leverfläck i höstas. Detta gick också snabbt och ganska smärtfritt. Lycka till, jag håller alla tummar för dig. Tack för en underbar blogg, ser fram mot flera videoinlägg
Kram Catrin

Niiinis
Reply to  Catrin Andersson
10 years ago

Åh tack för din förklaring. Har läst massor på nätet och jag har fått läsa om både hemska historier och såna som din, när det gått helt ok. Jag har hört att den där bedösningssalvan ska göra så det känns som en fotboll växer i halsen. Då skulle jag få panik känner jag. 🙁 Så jag tror inte jag vågar ta den men hur ska det gå då liksom???? 🙁 Lugnande vet jag inte heller om jag törs ta…. 🙁 Näej, det är ett virrvarr av rädslor. Skönt och höra att din undersökning gick bra, du verkar ha varit jättecool ju! Hejja du!

Stor kram och tack!

Nästa inlägg

Bananpannkaka

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x