Morrn morrn

20140206-091456.jpg

Godmorgon eller vad man ska säga? Jag har däckat i någon slags hängighet. Jag blir ju sällan förkyld men däremot är jag förkyld utan snor, snörvel och host. Jag blir som förkyld i huvudet och så känns det som kroppen är febrig fast den inte har feber. Svårt att förklara men det är så det känns. Så jag har tagit en förmiddag off för att vila lite för att försöka jobba i eftermiddag. Ibland är det tufft att ha eget företag, så är det. Vore skönt att ringa och sjukanmäla sig nu men det går ju inte.

Nu ska jag åka och titta på en lokal. Hörs snart igen, har ett toppenerbjudande till dig lite senare!

0
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Maja
Maja
10 years ago

O jag har fått vinterkräken OCH influensa på samma gång. Lite overkill

Stina
Stina
10 years ago

Krya på dig. Jag får också sådant de gånger jag blir hängig.

Anonymous
Anonymous
10 years ago

Skulle du kunna lägga ut receptet på kakan du bakade igår? Den såg väldigt god ut 🙂 hoppas att du kryar på dig jag ligger själv här hemma mår dåligt o ont i magen

al68
al68
10 years ago

Usch, vad jobbigt. Känner igen det, har precis samma just nu. Åkte och tränade igår mådde kanon, kände mig sjukt svag under träningen orkade inte lika mycket som jag brukar, sen på kvällen låg jag pall. Mår fortfarande skit idag men hoppas att det blir bättre snart. Rätt lustigt att kroppen säjer till så tydligt när man inte är hundra. Krya på dig, kram kram

Nästa inlägg

Nytt hår!

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x