Godmorgon FINFREDAG!

20140207-062533.jpg
Godmorgon!

Happy friiiiiidaaaaaay! Åh veckans bästa dag är här. Idag blir det klackar, stort smycke, färg på ögonskuggan och lösfrallor! Måste snart hoppa in i duschen så jag hinner med allt. Första gången idag jag tvättar håret efter jag satte i mina extensions. Brukar bli ordning på det på riktigt då. Så skönt!

Idag har jag massa papper som måste in till revisorn. I eftermiddag följer jag med en vän på lite roligheter. Temat är ice and fire så det ska bli spännande och se vad det kan vara. Detta håller på mellan 15 och 20 ikväll, perfekt tid för en tant som mig. 🙂

Hur ser ni ut idag? Är det klackar och stora smycken eller går du i myskläder eller arbetskläder kanske? Berätta!

Hörrni! Ni missar väl inte erbjudandet 2 inlägg ner? Du kan köpa världens bästa SPA mask (ett startkit med 2 masker och en pensel) för bara 75 pistoler! Rabattkod: Niiinis.

0
Subscribe
Notify of
guest

9 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Tessan
10 years ago

God Morgon
Jo jag brukar såsa omkring i mysbrallor och för stor tröja när jag är hemma,så ofta jag kan…älskart….sen kommer det dagar då man har ”vanliga” kläder en hel dag och wow vad fin man känner sig då hehe
Efter att ha gått ner ca 35 kg så kan jag känna mig fin i ett par jeans exempelvis ( som jag inte har haft på mig sedan högstatiet) och visst känner man sig piggare av lite piff genom make up och skaplig outfit på sig?
Trevlig helg,kram Tessan

Sofia
10 years ago

Ice and fire låter spännande! Själv blir det nog lite både och ikväll, först mysbrallor och sedan på med klackarna 😉

Åsa
Åsa
10 years ago

Svarta rätt enkla jobbkläder, tyvärr inga klackar för mig för jag känner mig så lång då :(. Har gömt lite färg i det hela genom rosa ögonskugga och lila kajal! 🙂

Ha en härlig fredag!

Ulrika
Ulrika
10 years ago

Godmorgon ! Äntligen fredag….. När jag jobbar blir de en hel del styling, då jag jobbar som makeup-artist, men fredagarna blir ändå alltid nåt lite extra

Ulrika
Ulrika
10 years ago

Å så kom bara halva inlägget me nu igen

Vickis
Vickis
10 years ago

Önskar jag fick ha klackar, stora smycken och kläder man känner sig snygg i idag, men det är arbetskläder dygnet runt den här helgen.
Hemma för att vår minsting fick för sig att det var kul att riva tapet i vardagsrummet

Jessica
10 years ago

Sitter här på jobbet i Väktaruniformen. Snart hemgång & helg! 🙂
Trevlig helg på dig Nina! 🙂

Elin
Elin
10 years ago

Hej!

Japp här är det klackar och lite extra smink och ett långt silver halsband med en ängel 🙂 Vi har en lite en lite rolig sak på jobbet som några följer och det är att killarna använder slips och tjejerna kjol 🙂 Inget krav alls, men en liten rolig grej 🙂

Niiinis
Reply to  Elin
10 years ago

Åh så kul!! Bra initiativ! ❤️

Nästa inlägg

Kycklingfärs och påkörd på ICA

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x