Måndag

20140210-071825.jpg
Måndag – Godmorgon!

Det är måndag och en ny vecka är här. En jobbig vecka på många sätt. Operera bort leverfläckar idag och gastroskopi på onsdag. Jag ryser bara jag tänker på det. Samtidigt ska jag försöka hålla mig skärpt då jag har lite viktiga möten också OCH beställningar som ska iväg. Aja, det är en sån vecka som man verkligen vet att man lever.

Jag startade därför dagen med en promenad för att rensa hjärnan lite. Det kändes skönt och välbehövligt, som vanligt. (Å ja, muttskikulan var i). 🙂 Senare idag ska du få ett modifierat erbjudande av mig så vi hörs igen om en liten stund!

30
Subscribe
Notify of
guest

5 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Ulrika
Ulrika
10 years ago

Lycka till idag ! Kram❤️

Viola
Viola
10 years ago

Muttiskiträning, ha, ha – du ska se att det ordet snart kommer in i ett lexicon 🙂 Tuff vecka du har framför dig, men djupa andetag, rak rygg, axlarna bakåt, hakan upp – så kör vi! Fredagen kommer att komma även denna vecka och då har du allt bakom dig, ett par erfarenheter rikare och ett hav av styrka <3

Ulrica
Ulrica
10 years ago

Lycka till idag och på onsdag, tänker på dig ❤️.
Jag sitter i Uppsala nu på inskrivning, i morgon är det dags för kniven :/.
Undrar om det går att vrida fram klockan ett par veckor?!

Kram Ulrica

Niiinis
Reply to  Ulrica
10 years ago

Vad ska du göra tro? Tänker på dig också. ❤️ Kram och massa lycka till vad det än är du ska göra! ❤️

Johanna Höglind
10 years ago

Vad dom än säger så gör du inte gastroskopi utan lugnande. Om du nu envisas att göra utan det så se till att få en pvk (nål i armen) så dom kan spruta lugnande under undersökningen om det skulle behövas. Vill inte skrämma dig men många upplever obehag o det slipper man med lite ”droger”.
Det kommer gå jättebra. 🙂

Nästa inlägg

Bättre SJÄLVKÄNSLA!

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x