Ännu bättre erbjudande på Maybeauty ansiktsmask!

USCH, snart ska jag åka till sjukhuset och operera bort mina två leverfläckar. 🙁 Känner mig alldeles tom och kall på allt. Det gör inte saken bättre att Tony har svinont i sin rygg så han knappt kan gå. Sa just åt honom att åka hem från jobbet, får se om han lyssnar på mig. Som sagt, en tuff vecka detta.

Minns ni den däringa jättebraiga masken jag tipsade om häromdagen! Nu har jag fått en del mail och förfrågningar varför det inte längre kostar 75 kr för två masker?? Nä, förstår ni. Erbjudandet har blivit ännu bättre. Nu får du som anger NIIINIS som rabattkod 50% rabatt på inte bara två masker, utan 5 masker! Du har 5 veckors ansiksbehandlingar att se fram emot. Istället för 249 kr så kostar det alltså 125 kr med rabattkoden! Du kan betala med internetbank, faktura och kort. Så spring in och fynda världens bästa ansiktsmask här! (Du får alltså 5 masker, en pensel och en hudguide med för 125 kr!)

0
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Annelie
Annelie
10 years ago

Hej Niiinis,

Tack för en jättebra blogg. Du har blivit en av mina favoritbloggar.
Jag har två gånger försökt att köpa ansiktsmaskerna men kan inte betala. Jag är registrerad men kommer inte vidare, vilket är synd för jag skulle gärna testa detta.

Ha det bra!
Mvh Annelie

Nästa inlägg

Pulled Pork – Sååå galet gott!

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x