Dagens Sminkning – Megan Fox

Idag tänkte jag faktiskt tipsa om en ögonskuggspalette. Färgerna ser superhärliga ut så denna måste jag nog införskaffa mig. Jag gillar ISADORAS skuggor mer och mer. Det är ju verkligen ett budgetalternativ om man inte har råd att köpa svindyra skuggor. Jag tycker ISADORAS skuggor håller måttet, sitter helt ok bra och släpper ifrån sig mycket pigment. Kanske att dom kunde vara lite krämigare i konsistensen men detta verkar också bero på vilken skugga man köper.

20140211-052025.jpg

Här får Megan Fox bli inspirationssminkningen. Riktigt snygg är sminkningen på henne! Du kan ju göra en likadan förstår du. Hur bra? 🙂

1) Börja med den mörka skuggan. Den längst ner till höger. Ha på den i ett liggande V längst ute i ögonvrån. Gå inte så högt upp i globlinjen då denna sminkning i huvudsak är på själva locket.

2) Lägg sedan på den bronzebruna skuggan längst ute under nedre fransraden, gå en bit in. Typ till mitten av ögat.

3) Applicera sedan den guldbeiga skuggan resten av biten under fransraden in till inre ögonvrån. Lägg gärna lite inne i själva ögonvrån för piggare blick.

4) Lägg sedan samma skugga en bit in från inre ögonvrån och en bit in på själva ögonlocket. Tona ihop skuggorna så övergången blir naturlig. Inga skarpa kanter.

5) Avsluta med mörk kajal i vattenlinjen (innanför nedre fransraden) och även lite närmast fransraden på övre locket. På med mascara och sen ett naturligt rosigt lipgloss.

SNYGGT OCH GANSKA SÅ ENKELT!

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Åsa
Åsa
10 years ago

Snyggt! En fråga: använder du primer under ögonskuggan och i så fall vilken tycker du är bra? Hörde att Lumenes ska va bra, vad tycker du? Ha en bra dag! 🙂

Åsa
Åsa
10 years ago

Vore kul med sminktips för någon som är lätt rödhårig och har det ”pigmentet” (som jag). Ser aldrig några tips på det i tidningar o liknande. Det är svårt att få till med passande färger etc. Men du kanske har nåt braigt tips på lager ?! 🙂

Nästa inlägg

Ingen gastroscopi

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x