Ingen gastroscopi

20140211-075744.jpg

Nähä! Det blir inte gastroscopi imorn. Jag ringde dit och efter att ha pratat med sköterskan bestämde jag mig för att inte göra det imorn. Grejen är att det skulle bli bra jefla slitsamt då man kommer att få kväljningar osv vilket gör att man ju kröker ryggen. Mina stygn sitter i midjehöjd dessutom vilket är ett svårt ställe. Som någon skrev ”Akta dig så du inte spräcker stygnen”. Att göra en gastroscopi är ju liksom jobbigt ändå kan jag känna så då borde man ju vara så bra i kroppen som man bara kan vara. Nu kan jag inte ens böja mig fem centimeter framåt. (Blå gubbe med händerna på huvudet emoj).

Som jag sa till sköterskan; ”Jag är som en orm när jag kräks”….. hahaha. Well well, nya tag. Vecka 10 får jag en ny tid. Så kan det gå, känns lite antiklimax just nu då jag mentalt förberett mig massor. Men som sagt, bättre att vara hundra i kroppen och inte ha 6 helt färska stygn på ryggen att tänka på.

0
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Helene
Helene
10 years ago

Hej !
Detta är första gången jag kommenterar hos dig fast jag läser din blogg varje dag….
Kände att jag ville bidra lite med min erfarenhet gällande gastroskopi, hoppas det går bra, jag har gjort ett flertal (tyvärr) men jag är glutenallergiker och går på täta kontroller.
Första gången jag skulle göra det höll jag på att slita upp slangen för att jag fick sådan panik, sedan dess ber jag om att få bli sövd, så mitt tips till dig om du känner dig rädd, be om att få bli sövd.
Kram och lycka till !

Nästa inlägg

Godmorgon ”ryggen som känns som den ska spricka”!

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x