Godmorgon ”ryggen som känns som den ska spricka”!

20140211-060223.jpg
Godmorgon!

Ligger på soffan under en filt och kollar Biggest Loser. Sova har gått sådär. Ni vet att ryggen är ju alltid spänd, det är inte mycket som fladdrar där bak så det känns liksom hela tiden. Man får ligga på helspänn för att inte sträcka ut ryggen så huden blir spänd. Annars så känns det som det spricker. Börjar allvarligt fundera på hur det ska gå på gastroskopin imorn? Alltså, på riktigt? Hur ska man kunna göra den undersökningen utan att kröka ryggen? Måste ringa dit idag. Apropå ringa. Jag har blivit så jäkla duktig på att ringa, jag hatar ju och ringa såna där samtal annars men det känns som jag är i ett flow vad gäller det. Jäklar vad det är personlig utveckling just nu alltså?! 🙂

Idag ska jag på roligt möte! Idag ska vi diskutera vidare angående slottet jag ska hyra! Jag fick den stora äran att åka till Noors och äta lunch idag. Ska bli så trevligt. Här inne ska du få lite utav varje. Blir ett sminktips, du ska också få recept på ”nyttigare” muffins. Sen hänger du ju alltid på i mitt liv…. Hörs snart igen! ❤️

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Frida från Västerås
Frida från Västerås
10 years ago

Trevligt med finlunch 🙂

Om jag ska vara lite ego så hoppas jag du byter till någon annan helg för helgen den 10-11 är min jobbhelg och skulle vara sååå mysigt att kunna följa med på tjejhelgen!
Ha en bra dag och lycka till med gastroskopin imorgon. Tror det är ok för ryggen, jag låg på sidan när jag gjorde det för några år sedan.
Kram Frida

Malin
10 years ago

Kommer ihåg när jag tog bort leverfläckar (som tackolov var cancerfria!) nere vid svanken hade jag perfekta anledningen till att inte göra situps haha. Om man nu ska se något bra med det förutom att man slipper gå runt och oroa sig.. 😉

Nästa inlägg

Bortopererade hudförändringar

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x