Dagens SMINKTIPS – Tips till rödlätta

Fick en fråga:

Vore kul med sminktips för någon som är lätt rödhårig och har det ”pigmentet” (som jag). Ser aldrig några tips på det i tidningar o liknande. Det är svårt att få till med passande färger etc. Men du kanske har nåt braigt tips på lager ?!

SVAR:

Först, åh vad snyggt! Jag gillar ju den där porslinshuden man ofta har som rödlätt. Har man fräknar är det ännu snyggare! Jag har en rödhårig kvinna som jag avgudar, det är skådisen Marcia Cross som är så galet snygg. Här ska du få några tips på färger som passar rödlätta. Man behöver inte vara så knackigt rödhårig som Marcia för att dessa färger ska passa, bara så Du vet. 🙂

20140211-190525.jpg

Här tipsar jag om 2 skuggor ifrån Make Up Store. Muffin är en färg som man får väldans mycket användning av. Ska du köpa en endaste ljus skugga kan du köpa muffin för resten av livet. Bra skugga! Bra skit! Till detta har Marcia en turkos/grön skugga som är sååååå snyggt till rödlätta. Denna heter Lagoon, båda skuggorna är sk. microshadows.

20140211-190738.jpg

Här är hon så galet snygg kvinnan! Hon passar så otroligt snyggt i dessa jordiga/broziga färger så man bli nästan tagen. Här har jag valt snygga skuggor från Make Up Store. Den första är en microshadow, de andra två är eyedust. Dessa är lösa och har mycket pärlemor i sig. Otroligt snyggt och effektfullt.

Där fick du lite tips på några skuggor som passar oerhört bra till rödlätta!

14
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Åsa
Åsa
10 years ago

Tack för tipsen! Ska kolla in dem i butik också. Bra idé föresten att jämföra med henne, ska googla bilder på henne och se om jag får fler ideér… 🙂

Elina
Elina
10 years ago

Men alltså, jag har världens konstigaste färgsättning! Gröna ögon, väldigt mörkt hår – men likblek på vintern; med betoning på lik(!). Mörka välfyllda ögonbryn; ja du fattar (väldigt mycket hår överallt blev jag välsignad med 😛 ). Och fräknar på det(som mest bara syns på sommaren då jag för övrigt blir väldans lätt brun i solen); så verkar jag som en blandning av alla andra typer. Sminktips till oss blandisar?? 🙂

Nästa inlägg

Pot o´Miracle Lip Revitalizer – Bästa ceratet

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x