Pot o´Miracle Lip Revitalizer – Bästa ceratet

20140212-051503.jpg

Ok, inatt provade jag ju denna salva på min snok. Efter att jag fått herpes på näsan. Jag har använt den här salvan på läpparna och inte varit torr på läpparna på hela vintern (kan ju vara därför jag inte fått nåt munsår där). Dock så har jag som sagt inte provat det på näsan.

Igår kväll smetade jag på flera ggr på näsan och sedan till jag gick och la mig. I morse kände jag att de torkat ur nästan helt och hållet. Då hade jag helt färska blåsor på näsan igår kväll. Wow säger jag bara. När jag köpte salvan sa hon som jobbade i butiken att det är grymt som tusan. Det var det verkligen. Det innehåller både kakaosmör, sheasmör, sötmandelolja, aloe vera, vitamin E och pepparmyntsolja. Man får en sån härlig isande känsla när man har på det också.

Som vanligt så tänkte jag på er. Ni var ju fler som hade samma eller så är du bara less på och ha torra läppar. Så nu på morgonen har jag legat och googlat på det för att hitta det på nätet. Det var inte lätt kan jag säga eftersom de flesta sidor var från USA. Men en butik hittade jag. Du kan ceratet HÄR! 45 spänn!!!

4
Subscribe
Notify of
guest

6 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Jennie
Jennie
10 years ago

Grattis! vad kul att du hittat ngt som hjälper. Kom bara ihåg att tvätta händerna efter varje gång du smörjt dig, jag menar ibland tar man ju lite och tycker kanske att det inte räcker men innan du stoppar i fingret för att ta mer måste du tvätta dig eller ta med ett annat finger. Annars drar du ner smittan i burken och det vill man ju inte!

Ewa Svensson
10 years ago

Tack för tipset!! Nu har jag klickat hem en burk 🙂 Så får vi se om det fungerar lika bra på mig som på dig. Får herpes ibland på underläppen och under underläppen. sliar satan!! Ha en skön dag //kram ewa

Sanna
10 years ago

åå herregud vilket bra tips, tack Nina ! =)
Den där ska jag köpa….har så sjukt torra läppar men inte hittat något som hjälpt mig än =)

mrsnatten
10 years ago

Kanon jag ska genast beställa och se om det funkar på mig och sonen

Mari
Mari
10 years ago

Tack för tipset, jag har beställt nu.

Niiinis
Reply to  Mari
10 years ago

Du kommer inte ångra dig. Min herpes runt näsan är helt borta nu. HELT GALET!

Nästa inlägg

Godmorgon!

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x